Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Fra tegninger til butikk

På mandag var det åpning av den nye Right Price Tiles butikken på Hvam. Vi var på plass i butikken og stylet opp baderomsutstillingene vi hadde designet og tegnet for noen uker siden. Det er utrolig gøy å se et rom ta form fra tegnebrettet til et virkelig interiør.

Vi var med Right Price Tiles på innkjøp av nye trendfliser i Valencia i februar og alle disse godsakene av noen nyheter er nå i butikkene. Vi valgte selvfølgelig å innrede utstillingen med fliser fra den nye trendkolleksjonen, og det synes vi ble veldig vellykket. Temaene for våre utstillinger var ”Ny Landlig” og ”Sort & Hvit”.

I den nye landlige stilen, valgte vi å innrede med innslag av litt etnisk også, så vi fikk montert en håndmalt vask som vi shoppet sist vi var i Marrakech. Flisene som er valgt ut i utstillingen, finner du i linkene her – Gulvflis og Veggflis. Det er utrolig gode priser på disse flotte kvalitetsflisene, og vi planlegger nytt kjøkken og bad med dem til oppussingen vi håper å gjennomføre neste vår.

Utstillingen med sorte og hvite fliser synes vi ble superkul med sine kontraster. Vi elsker fiskebensmønsterlegging av flis og valgte det her med en litt lysere fug på veggen. Selv om utstillingen ble litt mindre i virkeligheten enn på tegnebrettet, synes vi det fungerte bra. Den avlange matte sorte veggflisen finner du her, og den mønstrede gulvflisen som helt lik ut som en sementflis, men er porselen, finner du her.

Mønsterflisene hos Right Price Tiles er ikke sement, men porselen! Vi har lang erfaring med sementfliser fra den tiden vi bodde i Marrakech, det er i Marokko de blir produsert. Det er en tung flis som krever mye forbehandling og etterbehandling for å holde seg pen. Vi hadde selv valgt en porselensflis som er lettere å legge, slitesterk og veier mye mindre. Det er fantastisk at det har kommet slike fliser i porselen på markedet for dem som har vært litt skeptiske til sementfliser, men ønsker et slikt mønster på vegg eller gulv.

Vi er flere bloggere som jobber med Right Price Tiles og vi var alle tilstede på mandag for å style og å møte kunder. Til og med våre kjære agenter fra UI dukket opp for å hjelpe til. Her er Anine og Annette i full gang med siste finishen i utstillingen til Ann Merete.

Vi får ikke vist alt av de nye trendflisene i våre utstillinger, men alt er vist frem i den nye butikken på en lekker måte. Det er så deilig å handle her, alle varer er i butikk og masse tilbehør i tillegg. Vi har syntes det var litt tungvint før til prosjekter som vi jobber med, at man måtte vente flere uker på bestillingsvarer, slik er det ikke hos Right Price Tiles.

Jeg håper at vi har inspirert dere til å ta turen innom for å se på den nye kolleksjonen.

 

Tusen takk til Lykkelig på Haver for lån av de lekre speilene!

 

Denne teksten er sakset fra Annette&Christian, les hele bloggen her.

Lenker
Min side