Til toppen

Fuga Fresca Kit 114

201020253
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 10 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Polymerbasert maling for oppfriskning av sementbaserte fuger. Leveres i sett med svamp og 160 gr. flaske. Farge Antrasitt.


Beskrivelse

BRUKSOMRÅDE
Fuga Fresca er en bruksklar fugemaling, med rask og lett påføring, som frisker opp, fornyer og endrer fargen på sementbasert fugemasse mellom fliser. Noen eksempler på bruk Fuga Fresca fjerner fargeuregelmessigheter i fuger forårsaket av f. eks. feil påføring av fugemassen, og kan også fjerne stygge flekker forårsaket av vanlig bruk.

TEKNISKE EGENSKAPER
Fuga Fresca er en vannbasert, akrylharpiksbasert maling, som på grunn av spesielle egenskaper og utmerket dekkevne medfører lett rengjørbare fuger med ensartet farge og lavere vannabsorpsjon.

ANBEFALINGER
Ikke til utendørs bruk eller på overflater som normalt ligger under vann (svømmebasseng, bassenger, osv.). • Hvis produktet brukes på terrakottafliser eller på naturstein med porøs, absorberende overflate, må det kun påføres på fugene for å unngå misfarging av flisene. • Påfør produktet på sementbaserte fuger som har herdet i minst 48 timer. • Ikke bruk på epoksybasert fugemasse eller på ekspansjonsfuger som er tettet med silikon- eller polyuretanbaserte produkter.
Ikke bruk Fuga Fresca til å konsolidere fugemasse som sitter løst eller som har lite mekanisk styrke fordi det er tilsatt for lite vann. • Hvis forskjellen mellom originalfargen og den nye fargen er for stor, kan det være nødvendig å påføre mer enn ett strøk.

PÅFØRINGSPROSEDYRE
Doseringsflaske
Rist flasken godt før bruk. Skru av lokket og påfør produktet ved å trykke svampen lett ned på fugeoverflaten, som må være ren og fri for løse partikler, råte og kalkrester. Vent et par minutter inntil produktet som du har påført har tørket. Fjern eventuelle produktrester fra fliskanter med en fuktig svamp. Rengjør svampen på doseringsflasken grundig etter bruk.

Spann
Produktet er bruksklart. Rør produktet grundig om i spannet før bruk. Bruk en børste til å påføre produktet på fugeoverflaten, som må være ren og fri for løse partikler, og kalkrester. Vent et par minutter inntil produktet som du har påført har tørket. Fjern eventuelle produktrester fra fliskanter med en fuktig svamp.

TILGJENGELIGE FARGER
Tilgjengelig i 26 forskjellige farger.

FORBRUK
Avhengig av flis- og fugedimensjoner.

EMBALLASJE
160 g doseringsflasker.

OPPBEVARING
24 måneder i uåpnet originalemballasje under normale omstendigheter. Oppbevar frostfritt.

SIKKERHETSINSTRUKSER FOR BLANDING OG PÅFØRING
Fuga Fresca utgjør ikke en helserisiko iht. EUs klassifisering av kjemikalier. Vanlige forholdsregler for håndtering av kjemiske stoffer anbefales. For helse, miljø- og sikkerhetsinformasjon, se eget HMS-datablad. HMS-databladene finnes på www.resconmapei.com. N.B. BØR UTFØRES AV FAGFOLK.

ADVARSEL
De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne produktbeskrivelsen representerer vår nåværende kunnskap og erfaring om produktene. All ovenstående informasjon må likevel betraktes som retningsgivende og gjenstand for vurdering på bakgrunn av erfaringer. Enhver som benytter produktet må derfor på forhånd forsikre seg om at produktet er egnet for tilsiktet anvendelse. Brukeren selv er alltid helt ansvarlig for eventuelle konsekvenser av bruk av produktet.

Vekt pr. enhet 0.16 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm