Til toppen

Fugolastic 5Kg-

202030302
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 0 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Polymerbasert tilsetningsvæske for Megafug G. Må benyttes i stedet for vann ved bruk av Megafug G.


Beskrivelse

BRUKSOMRÅDE Fugolastic brukes istedet for vann som væsketilsetting ved blanding av de sementbaserte fugemassene Keracolor FF og GG, for å gi bedre heft og mekanisk styrke, samt redusere porøsiteten og vannopptaket. Systemet er klassifisert som CG2, forbedret sementbasert fugemasse, i hht. EN 13888. Typiske anvendelser • Fuging av fasader, balkonger, terrasser og svømmebassenger. • Fuging av sterkt belastede gulv, og områder med spesiell belastning på fugene. • Til reparasjon av eksisterende fugemasse på keramiske fliser der fugemassen er gammel eller ødelagt, eller arbeidet er dårlig utført. • Fuging av gulv og vegger på særlig fleksibelt underlag (tre, kryssfiner o.l.). • Fuging av keramiske- eller mosaikkbelagte gulv og vegger. • Fuging av gulv og vegger som rengjøres ofte, også med steamer (svømmebasseng, garderober, messer osv.). • Fuging av terrakotta gulv eller andre flistyper som skal poleres under leggingen.

TEKNISKE OPPLYSNINGER Fugolastic er en vanndispersjon av syntetiske polymerer som, når produktet blandes med sementbaserte produkter for fuging av keramiske fliser (Keracolor FF eller GG) gir fugemassen følgende egenskaper: • Bedre tetthet og økt motstand mot slitasje. • Optimal hydrasjon av sementbaserte bindemiddel og bedre feste til flisens sider. • Mindre porøsitet (når det sammenlignes bilder tatt med elektronmikroskop av Keracolor blandet med vann og Keracolor blandet med Fugolastic, kan man se nålformede sementkrystaller dekket med polymer i det andre bildet), og mindre absorpsjon, som gjør fugene lettere å holde ren. Fugolastic kan blandes med Keracolor av hvilken som helst farge, uten å påvirke fargene. Den fikserer fargene permanent. ANBEFALINGER • Tilsett aldri vann til en blanding av Keracolor FF eller GG som er tilsatt Fugolastic. • Bruk ikke for tynne blandinger. Dette kan det føre til fargeansamling eller ansamling av Fugolastic på overflaten. • Fugolastic skal ikke brukes i Keracolor FF eller GG blandinger ved fuging av terrakotta gulv, porøse eller ruglete flater. På polerte porselensfliser sett først en prøve for test av rengjøring. • Keracolor FF eller GG blanding med Fugolastic kan ikke brukes som fleksibel ekspansjonsfuge eller til fuger som er utsatt for bevegelse. RETNINGSLINJER FOR BRUK Rist Fugolastic lett før bruk. Hell ønsket mengde i en ren beholder og tilsett Keracolor FF eller GG. Bruk 28–30 vektdeler Fugolastic for 100 vektdeler Keracolor FF, eller 18-20 vektdeler Fugolastic for 100 vektdeler Keracolor GG. Retningslinjer for forberedelser, påføring og etterbehandling av fugemasser med Keracolor FF og GG er beskrevet i de relevante tekniske datablader for produktene.

GANGBAR Gulv kan belastes med lett gangtrafikk etter ca. 24 timer. FULLT BELASTBAR Overflater er klare til bruk etter 7-10 døgn. Basseng kan fylles opp etter 7-10 døgn. Rengjøring Redskap og beholdere vaskes med vann før Keracolor FF eller GG herder. FORBRUK Forbruket av Fugolastic avhenger av forbruket til Keracolor FF eller GG (se respektive datablader). EMBALLASJE 25-10-5 kg plastkanner. 12 x 1 kg plastflasker. LAGRING Fugolastic er holdbar i minst 24 mnd om det lagres tørt i original emballasje. Må beskyttes mot frost under transport og lagring. MERK De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne produktbeskrivelse representerer vår nåværende kunnskap og erfaring om produktet. All ovenstående informasjon må likevel bli betraktet som retningsgivende og gjenstand for vurdering. Enhver som benytter produktet må på Forhånd forsikre seg om at produktet er egnet for tilsiktet anvendelse. Brukeren står selv ansvarlig dersom produktet blir benyttet til andre formål enn anbefalt, eller ved feilaktig utførelse. Utvendig fuging av klinkergulv med Keracolor GG tilsatt Fugolastic Fuging av glassmosaikk med Keracolor FF tilsatt Fugolastic Fuging av terrakotta gulv som er polerte på stedet med Keracolor GG tilsatt Fugolastic Bilde fra elektronmikroskop av sementbasert matrise oppnådd ved blanding av Keracolor med vann. Bilde fra elektronmikroskop av sementbasert matrise oppnådd ved blanding av Keracolor med Fugolastic. Legg merke til en tettere struktur pga. polymerfylte hulrom. Alle ref

Vekt pr. enhet 5.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm