Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Om Geberit


Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Produksjonsnettverket omfatter 26 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,5 milliarder sveitsiske franc i 2021.

 

 

Miljø og bærekraft

Bærekraft har alltid vært veldig viktig for Geberit og utgjør en del av selskapets identitet. De legger stor vekt på å sikre at deres hensyn til miljøet, økonomiske faktorer og sosiale spørsmål er i balanse.

Miljøvennlige, ressursbesparende og holdbare produkter og løsninger for grønn bygging, produksjonsprosesser som minimerer vann- og energiforbruk og rent drikkevann har vært sentrale temaer for Geberit i mange år.


Lenker
Min side