Til innholdet
Til toppen

Swiss Grand Selection Origin Beach 14mm

702070601
Prisjakt
489,90 pr m2
Butikk symbol
Varen er på lager i 3 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk

Ingen kapp (0%)  

Tilsvarer pakke(r) på 1.482 m2  = 
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Ønsker du et ekstra slitesterkt gulv, er laminat et uovertreffelig gulvvalg med tanke på funksjon, slitestyrke og design. Laminatgulv er like flott i soverom som stue, kjøkken og gang, og det er ikke lenger et kompromiss på smak eller interiørstil å velge laminat. Klikksystem: UNILIN 2G. Tykkelse: 14 mm. Dimensjon på bord: Lengde: 2,02 m. Bredde: 24,4 cm. Slitestyrke: AC5 KLASSE 34. Brukes til privat og kommersielt bruk. Et robust og motstandsdyktig gulv som egner seg til stuer og butikker.

Beskrivelse

Swiss Krono Gulvbelegg

Høy kvalitet og robust laminatgulv laget av bærekraftige treverk. Høy kvalitets tre er det grunnleggende materialet for Swiss Krono laminatgulv. Vår innovative laminatteknologi sørger for stilige gulvdeksler som gir noe å være ønsket om når det gjelder omsorg, motstand og inneklima.

Denne teknologien er basert på høy tetthet fiberplate (HDF), som er forbedret av et attraktivt dekorativt papir og en autentisk overflate struktur. Med nesten 20 forskjellige laminatsamlinger, fra Grand Selection til Swiss Sync Chrime, tilbyr vi hele spektret av visuelle alternativer. Fra naturlige tresignaler med brett og versjoner med flis ser rett gjennom til modeller med sykronporer for original trestur, tylbyr vårt utvalg alt du kan ønske deg eller trenger.

Våre laminatgulv : Sofistikert utseende, motstandsdyktig materiale

Når det gjelder gulv, ser det ut som bare halvparten av kampen, da laminatet fortsatt er utsatt for mekanisk stress på daglig basis. Møbler og andre gjenstander av forskjellige vekter som ennå ikke har funnet et fast hjem, settes på, det gåes over med støvler over overflaten utallige ganger, og smuss kan trenge inn i strukturen.

Resultatet er subtilt, men kan være åpenbart og forstyrrende over tid: riper, buk og flis må byttes ut, noe som kan vise seg kostbart. Derfor er våre tregulv utstyrt med en ripebestandig, robust beskyttelsesfilm som beskytter laminatgulvene mot mekanisk skade.

Avhengig av versjonen leveres den komplett med slitestyrke kategorien AC3/31, AC4/32 eller til og med den høyeste robusthets spesifikasjonen AC5/33 for områder som er utsatt for slitasje. Selv undersiden av laminatet har et høyt håndverk i form av en kompakt, finfilm som beskytter trekjernen mot fuktighet og sikre at laminatet forblir dimensionelt stabilt. 

Swiss Krono gulv for alle områder. Vår laminatgulv er også imponerende når det gjelder håndtering, siden mange varianter kan enkelt legges takket være vårt %G klikksystem.

Enten du vil legge laminat på soverom, stue, kjøkken eller i et kontorlandskap, har våre produkter de perfekte egenskapene du leter etter. De er robuste, ekstremt lydabsorberende, UV-lysbestandige og også enkle å vedlikeholde. 

Når det kommer til våtrom, som mange typer tre er uegnede, tilbyr vi også spesielle laminatdesign med Aquastop-teknologi, som er preget av en vannbestandighet på opptil 48 timer. 

Oppdag alle laminatgulv fra Swiss Krono og du er sikker på å bli imponert over det store utvalget og høy kvalitet. 

Vekt pr. enhet 12.9 kg
Produktlengde 347.2784 mm
Produktbredde 244.0 mm
Produkt tykkelse 14.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm
Pakkeinhold 1.482 kvm
Bruksområde Tørre rom
Slitestyrke AC 5
Materialtype HDF
Farge Natural
Format 202,5x24,4