Til innholdet
Til toppen

Grohe Start Betjeningspanel Hvit

506050005
Prisjakt
pr stk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
GROHE Start trykkplate – teknologi for bedre brukervennlighet Denne GROHE Start trykkplaten leveres i fargen Alpine-hvit og har kvalitetsteknologi som gjør den enkel å bruke. For eksempel kan du velge mellom mye eller lite vann når du trekker ned takket være Dual flush. Med Start-Stop-teknologi kan du stoppe vannstrålen ved å trykke på knappen en gang til. Grohe Start er meget enkel å bruke, samtidig som den reduserer vannforbruket ditt. Og takket være EasyConnect installerer du enkelt platen selv.

Beskrivelse

Med GROHE EcoJoy®-teknologien kan du redusere vannforbruket med inntil 50 % slik at du sparer penger.

GROHE EcoJoy® spyleteknologi reduserer vannforbruket med inntil 50 %. Dobbelspylesystemet har to knapper slik at du kan velge å spyle med enten 3 eller 6 liter (eller 3 og 4,5 liter, avhengig av porselenet). Med den lille knappen på platen kan man også stoppe den kraftigste spylingen.

GROHE StarLight-belegget gjør den enkel å rengjøre og slitesterk

GROHE StarLight-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på detaljer. Den meget glatte finishen er ekstra ripesikker og enkel å rengjøre. Du trenger bare å tørke over overflaten med en tørr klut, så ser den ny ut igjen.

Vekt pr. enhet 0.46 kg
Produkt tykkelse 120 mm
Bruksområde Våtrom
Materialtype Plast
Farge Hvit
Format 200x165