Til toppen

-Grohe Vitalio Go System 160

509020208
Kampanje
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 13 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Vitalio Go 160 dusjsystem med termostat. Et luksuriøst dusjsystem til en meget god pris – tysk kvalitet, produsert av GROHE.


Beskrivelse

Med GROHE Vitalio Go 160 dusjsystemet med termostat får du et dusj som både leverer god kvalitet og har et stilig design.  Modellen er også full av GROHEs moderne teknologi. Velg ønsket temperatur med GROHE TurboStat, så sørger systemet for at den forblir uendret selv ved svingninger i tilførselen.

GROHE SafeStop-teknologien beskytter huden mot skålding – perfekt når du vil gi barna litt frihet på baderommet. GROHE DreamSpray sørger for at det kommer like mye vann fra hver eneste dyse – perfekt for hodedusjens beroligende strålemønster Rain.

Vitalio Start 100 hånddusj har også en ShockProof silikonring som beskytter den mot skader hvis den faller ned. AquaDimmeren gjør det enkelt å justere vannmengde og å velge om vannet skal komme fra hodedusjen eller hånddusjen.

Takket være den slitesterke GROHE StarLight kromoverflaten og våre SpeedClean antikalk-dyser er det veldig enkelt å rengjøre dusjsystemet. Med GROHE Vitalio Joy 160 kan du enkelt oppgradere dusjen til en avslappende vellværesone.

Vekt pr. enhet 5.6 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm
Bruksområde Våtrom
Materialtype Messing
Farge Krom
Format 1132x298