Til toppen

Grunning og Primer

Primer er spesielt utviklet for selvutjevnende sparkelmasser. Brukes får å utjevne vannoppsug i underlag v sement og gips som melomsjikt når det første avrettingslag har tørket. Bruksområdet er underlag av betong, lettbettong, hulldekker, flislagte flater, og øvrige underlag med en overflatefasthet på mindre enn 0,5 N/mm2. Ved bruk av Primer skal betongflater være renset for sementslam og andre urenheter samt være fri for støv. Våtromspreimer fra Mapei danner et vannavstøtende, elastisk og kompakt sjikt, den er upovirket av temperatur og fuktighet. Resultatet blir et fullstendig vanntett skit. 

Mapei Primer G 5kg

Primer G 5kg er en vannbasert væske av spesiell syntetisk harpiks som tørker og blir en fleksibel, kompakt og blank hinne på alle typer underlag. Primer G forbedrer også vedheften for fin sparkel,maling,tapet lim, flislim og pussmørtler.
202040402

Mapei Primer G 1kg

Primer G 1kg er en vannbasert væske av spesiell syntetisk harpiks som tørker og blir en fleksibel, kompakt og blank hinne på alle typer underlag. Primer G forbedrer også vedheften for fin sparkel,maling,tapet lim, flislim og pussmørtler.
202040401

Adda Topflex 5kg

ADDA TOPFLEX er en vannfast elastisk akryldispersjon til bruk som grunning under ADDA avrettingsmasser og smøremembraner, før liming av fliser, og som fuktsperre på plater
202040423

Adda Topflex 1kg

Adda Topflex er en vannfast elastisk akryldispersjon til bruk som grunning under Adda avrettingsmasser og smøremembraner, før liming av fliser, og som fuktsperre på plater.
202040422

Mapefloor Finish 52W 2-Komp 5,4kg

To-komponent lysstabil polyuretan topplakk i vanndispersjon for støvbinding og anti-oljebehandling. • farge: Transparent • forbruk: Ca. 0,1 - 0,2 kg/m² • påføring: Myk rull eller airless malesprøyte
202040421

Mapei EB Våtromsprimer 6kg

Akrylbasert primer for smøremembraner. • forbruk: Ca. 0,2 kg/m² • påføring: Sprøyte, kost eller rull
202040415

Eco Prim Grip 5kg

Universal og bruksklar primer for innendørs og utendørs bruk på vegger og gulv. Eco Prim Grip kan benyttes for å forbedre heft til alle typer sement, gips og kalkbaserte produkter på alle typer sement eller gips- baserte underlag. Eco Prim Grip er også egnet for å forbedre heft til lim for keramiske fliser og sparkelmasser på ikke absorberende underlag slik som fliser, terrazzo og innendørs naturstein.
202040418

Mapelatex RM 1,02kg

Mapelatex er latexbasert tilsetningsstoff for sementbasert mørtel.
202040412