Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Hjemme hos komikerfrue
Hjemme hos komikerfrue
Vi tok en prat med Marna om oppussing og katastrofer på kjøkkenet

Hjemme hos komikerfrue

Marna Haugen Burøe, Komikerfrue, fikk først interessen for interiør da hun og ektemannen, komiker Ørjan Burøe, skulle pusse opp nytt hjem.

Til tross for renovering på kun tre måneder fra overtagelse til innflyttning, har paret skapt et stilrent og moderne hjem. Vi tok en prat med Marna om oppussing og katastrofer på kjøkkenet.

Marna komikerfruenMarna kjent for bloggen Komikerfrue, Skal vi Danse 2017 og fra TV2 Livsstil-serien Bloggerne sammen med ektemann Ørjan Burøe. Med sitt sprudlende og jordnære vesen har hun vunnet Vixen Influencer Awards i 2014, 2016 og 2017.  komikerfrue.no Instagram @komikerfrue

Hva var viktig for deg da dere pusset opp?

M: Først og fremst var det viktig med et stort og pent kjøkken, for vi liker og ha det sosialt på kjøkkenet og sitter gjerne der og koser oss med vin mens vi lager mat. Det var også viktig at løsningene vi valgte skulle være lenge og være lette å modernisere med tiden. 


Devon Super White kjøkkenflis
Hva liker du best på kjøkkenet om morgenen? rolig start alene med kaffe mens alle sover eller hele familien våkne og mye liv?

M: Jeg elsker absolutt morgenkaffen alene, eller sammen med pus (min andre ektemann).

Hvem er kokken og liker å lage mat hjemme hos dere?

M: Vi elsker å lage mat begge to! Vi kokkelerer på forskjellig måte da, Ørjan er uredd, kreativ og elsker å prøve nye ting. Jeg er mer tålmodig og er opptatt av å få til gode smaker og kan leke meg lenge med å koke kraft, lage saus og studere ingredienser. 

Hva er din største matlagingstabbe på kjøkkenet?

M: En gang skulle jeg lage rullepizza med ferdigbunn. Jeg helte det varme fyllet på bunnen, men da jeg skulle rulle den sammen så smeltet hele greia og falt fra hverandre. Heldigvis smakte det godt, det så bare ikke riktig klokt ut! 

Marna valgte flisen DEVON SUPER WHITE 7,5X30
Marna valgte flisen DEVON SUPER WHITE 7,5X30, en lekker flis med en ujevn overflate som skaper en håndlaget look. Serien kommer i en mengde farger og kan også brukes til vegg på badet!


Hvorfor valgte du fiske- beinsmønster i stedet for vanlige liggende på kjøkkenflisene?

M: Jeg gikk for fiskebeinsmønster på kjøkkenveggen fordi jeg syns det er skikkelig kult og jeg ville ha noe annerledes til de hvite kjøkkenskapene. Dette er et eksempel på trend jeg har fulgt som er mye enklere å endre på etterhvert enn å f.eks bytte en kjøkkeninnredning. På denne måten kan jeg få et helt “nytt” kjøkken om noen år, bare ved å bytte ut veggflisen! 

Marna er kjempefornøyd med devon hvite fliser på kjøkken

Hva er typisk når familien samles for å kose seg på kjøkkenet/rundt kjøkkenbordet?

M: Det er alltid en eller annen som ikke vil sitte ved bordet, noen som krangler eller noen som ikke vil legge fra seg telefonen. Vi har bare lært oss å være fleksible i hodet, de kommer til bordet til slutt, mobilen legges vekk og man blir venner igjen. Det er bare ikke standard at alle blir ferdig med maten sin samtidig.

Fiskebeinsmønster på fliser fordi det er kult

Lenker
Min side