Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Produktet er ikke aktivt!

-Holz Eik Høststorm Serene Chevron

Produktnummer: 701070100

Chevron Parkett med en matt lakkering og en varm beige farge, vil skape en følelse av luksus og varme i ethvert rom. Perfekt for å legge til en tidløs touch til hjemmet sitt.

Chevron Parkett med en matt lakkering og en varm beige farge, vil skape en følelse av luksus og varme i ethvert rom. Perfekt for å legge til en tidløs touch til hjemmet sitt.

Opplev tidløs eleganse med Holz Eik Høststorm Serene Chevron eikeparkett fra Chevron-serien vår. Denne parketten er 14 mm tykk, 725 mm lang og 130 mm bred, og gir en solid og holdbar base for ethvert hjem. Med en matt lakkering og en varm beige farge, vil parketten skape en følelse av luksus og varme i ethvert rom.

Den børstede finnishen gir parketten en naturlig tekstur og følelse, samtidig som den mikrofasete kantene på alle fire sider gir et rent og sofistikert utseende. Chevron eikeparkett er perfekt for alle som ønsker å legge til en tidløs touch til hjemmet sitt, samtidig som de ønsker en praktisk og slitesterk løsning.

Med Chevron eikeparkett kan du skape et elegant og klassisk utseende som aldri vil gå av moten. Med sin varme beige farge og raffinerte design vil parketten tilføre en touch av sofistikert stil til ethvert rom. Velg Holz Eik Høststorm Serene Chevron eikeparkett for et tidløst og slitesterkt gulv som vil vare i årene som kommer.

EGENSKAPER:

  • Farge: Beige
  • Lengde: 72,5 cm.
  • Bredde: 13 cm. 
  • Tykkelse: 14 mm.
  • Materiale: Tre
  • Klikksystem: T/G
  • Overflate: Matt lakkert

Valg av underlag

Det kan være utfordrende å finne riktig underlag til gulv. Under finner du guider som kan hjelpe deg med å velge riktig underlag i forhold til dine behov.

Underlag til forskjellige formål

Velg riktig underlag

Du finner forøvrig de fleste underlagene under "Tilbehør"-fanen for denne parketten. Står du fast, ikke nøl med å kontakte oss eller stikk innom din nærmeste butikk.

Farge Beige
Format 72,5x13x1,4
Materialtype Tre
Stil Chevronparkett
Bruksområde(r) Tørre rom
Utførelse Country
Garanti 5 Kommersielt Bruk, 30 år Privat Bruk
Høyde 14 mm
Tykkelse 14 mm
Vekt Pr. Enhet 5.1 kg
Bestillingsenhet
Kartong Bredde 142 mm
Kartong Dybde 116 mm
Kartong Lengde 741 mm
Lengde 725 mm
Bredde 130 mm
Pakkeinnhold 0.61

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Holz Eik Tåkedis Trivor Chevron

Chevron Parketten er perfekt for deg som ønsker en lys og luftig atmosfære i hjemmet ditt, samtidig som du ikke ønsker å ofre kvalitet og stil.

701070101
Lenker
Min side