Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Holz Eik Tåkedis Trivor Chevron

Produktnummer: 701070101
Nettlager:

Chevron Parketten er perfekt for deg som ønsker en lys og luftig atmosfære i hjemmet ditt, samtidig som du ikke ønsker å ofre kvalitet og stil.

inkl. mva.

Hvor mye trenger du?

m2
Tilsvarer pakke(r) à 0.61 m2 pr. m² =

Chevron Parketten er perfekt for deg som ønsker en lys og luftig atmosfære i hjemmet ditt, samtidig som du ikke ønsker å ofre kvalitet og stil.

Gi hjemmet ditt en frisk og lys atmosfære med vår lys hvitfargede Holz Eik Tåkedis Trivor Chevron eikeparkett. Denne parketten er et stilfullt valg for deg som ønsker å legge til et moderne preg i hjemmet ditt. Med en elegant chevron-mønster og mikrofasette kanter på alle fire sider, gir denne parketten et sofistikert og moderne utseende.

Parketten har en solid 14 mm tykkelse, og er 725 mm lang og 130 mm bred. Den er lakkert med en matt finish som gir en naturlig tekstur og følelse. Den børstede overflaten gir parketten en elegant struktur og gjør den slitesterk og lett å vedlikeholde.

Den lyse hvitfargen gir en følelse av romslighet og gir et lyst og luftig preg i ethvert rom. Parketten passer perfekt til moderne interiørdesign, og vil gi et elegant og rent uttrykk.

Med vår lys hvitfargede Holz Eik Tåkedis Trivor Chevron eikeparkett kan du forvandle hjemmet ditt til et moderne og elegant sted. Parketten er perfekt for deg som ønsker en lys og luftig atmosfære i hjemmet ditt, samtidig som du ikke ønsker å ofre kvalitet og stil. Velg Chevron eikeparkett for et vakkert og slitesterkt gulv som vil gi hjemmet ditt en moderne og elegant touch.

EGENSKAPER:

  • Farge: Lys / hvit
  • Lengde: 72,5 cm.
  • Bredde: 13 cm. 
  • Tykkelse: 14 mm.
  • Materiale: Tre
  • Klikksystem: T/G
  • Overflate: Matt lakkert

Valg av underlag

Det kan være utfordrende å finne riktig underlag til gulv. Under finner du guider som kan hjelpe deg med å velge riktig underlag i forhold til dine behov.

Underlag til forskjellige formål

Velg riktig underlag

Du finner forøvrig de fleste underlagene under "Tilbehør"-fanen for denne parketten. Står du fast, ikke nøl med å kontakte oss eller stikk innom din nærmeste butikk.

Farge Hvit
Format 72,5x13x1,4
Materialtype Tre
Stil Chevronparkett
Bruksområde(r) Tørre rom
Utførelse Family
Garanti 5 Kommersielt Bruk, 30 år Privat Bruk
Høyde 14 mm
Tykkelse 14 mm
Vekt Pr. Enhet 5.1 kg
Bestillingsenhet
Kartong Bredde 142 mm
Kartong Dybde 116 mm
Kartong Lengde 741 mm
Lengde 725 mm
Bredde 130 mm
Pakkeinnhold 0.61

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side