Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Kjøkkentrender 2021

Kjøkkentrender 2021

Er det noe 2020 bar preg av så var det at alle brukte mye tid hjemme. For de fleste med åpen kjøkken -og stueløsning så skulle plutselig det fungere som både kontor, kantine, klasserom og restaurant.

Er det noe 2020 bar preg av så var det at alle brukte mye tid hjemme. For de fleste med åpen kjøkken -og stueløsning så skulle plutselig det fungere som både kontor, kantine, klasserom og restaurant. Etter mer tid på hjemmebane, er du også en av de som kjenner at nå er det på tid å gi kjøkkenet et løft? Her kommer vår beste tips til deg som skal pusse opp!

  Mørk og lunt.   Selv om mange velger lyse og klassiske kjøkken, så dukker det stadig opp mørke og stilfulle løsninger. Detaljer i krom eller børstet stål gir et maskulint og dempet uttrykk, mens detaljer i gull gir et eksklusivt stil.

  Tips!   Når du velger en mørkt kjøkken i monokrom look er det viktig å tenke på variasjon i overflatene og materialer. Matte vegger, glossy fliser, håndtak i skinn - vær kreativ når du velger ton-i-ton. I tillegg er riktig belysning viktig. Glødepærer skaper lun stemning, mens lyslister og spotter gir godt arbeidslys.

Pietra Grey Marble Polished er en Glasert og polert porcelanatoflis i XL størrelsen 60x120 cm. Flisen er påført glasur og deretter høyglanspolert. Veggflisen Bisel Negro 10x20 sort gir en moderne stilren helhet med klassisk og urban stil.
Devon Black Matt 7,5x30 er en moderne veggflis med overflaten som er sort med ujevne kanter og helheten vil gi et tidløst og rustikt inntrykk. Hexagon Twist Black 14,2 x 16,4 er en moderne flis i hexagon format. Franke Sirius SID 610-50TH Kjøkkenkum er en moderne sort kum til nedfelling laget av Tectonite materiale.   Luftige kjøkken.   Vi ser mer og mer at mange velger bort overskap når kjøkken pusses opp. I nyere boliger har åpen løsning mellom kjøkken og stue blitt det mest vanlige. Ved å fjerne overskapene økes romfølelsen og integrerer kjøkken lettere med stue. Allikevel er de fleste av oss avhengig av lagringsplass. Med fritthengende hyller kan du vise fram fine glass og kjøkkenting som også blir lettere tilgjengelig i hverdagen. 

Rustocp Blanco 7,5x30 er en moderne veggflis. Overflaten er hvit blank med ujevne kanter og helheten vil gi et tidløst og rustikt inntrykk. Veggflisen gir en moderne stilren helhet med klassisk og urban stil.


  Gyldene og støvete jordtoner.   Etter ett tiår med sterk fokus på grått, så ser vi nå at de varmere tonene er endelig tilbake. Støvete farger i beige, sand, fersken, terracotta og krem skaper en lun og god atmosfære. 

  TIPS!   jordtoner i fersken og rosa trenger ikke å bli feminint. Kombiner med detaljer i sort matt i for ekspempel kjøkkenkran, stentøy eller krukker for en maskulin vri. 

Devon Cream 7,5x30 er en moderne veggflis i formatet 7,5x30. Overflaten er kremfarget blank med ujevne kanter og helheten vil gi et tidløst og rustikt inntrykk.


  Flis med WOW faktor.   Et nøytralt kjøkken trenger ikke å bli kjedelig! Lag en spennende kontrast med fliser i et kult mønster, form eller overflate. 

  TIPS!   Sjekk også ut fliser som er typisk for bad. Marmor, stein eller tre-look i storformat passer også bak en kjøkkenbenk. Disse flisene er også lettere å holde rene og trenger ikke samme vedlikehold som typ ekte marmor. 

Statuario Plus er en 60x120 cm porcelanato-flis i lys carrara-marmorert mønster. Flisen er glasert og deretter høyglanspolert. Dette gir et veldig naturtro uttrykk. Flisen vil gir et veldig eksklusiv helhet, med sin store størrelse og flotte overflate.
Brindisi Glasert porcelanatoflis i størrelsen 22,5x22,5 cm. Denne typen mønster på fliser omtales gjerne for marokkanske eller historiske fliser, og har blitt veldig populære de siste årene. Flisen har en slett matt overflate, med grå og sort mønster.  Industrielt.   For deg som liker den røffe New York stilen, så er industrielt perfekt. Stilen kjennetegnes med mursteinsvegger, betong, jern, stål og subwayfliser med inspirasjon fra rustikke restaurantkjøkken. 

Brick Tile er en murstein flis i formatet 6,4x20,5, Flisen har en ru og matt overflate i varierende mørke tegl farger. Overflaten er ujevn og ubehandlet. Craquele Light Grey 7,5x30 er en moderne veggflis i formatet 7,5x30. Overflaten er krakellert blank med ujevne kanter og helheten vil gi et tidløst og rustikt inntrykk.


  Blått og grønt.   De siste årene har både blått og grønt vokst seg sterkt frem i trendbildet. Toner som smaragd, oliven, eller skog skaper en rolig atmosfære.

  TIPS!   Grønne og blå tiner er perfekt å kombinere med gyldne metaller på kjøkkenkraner og håndtak, marmor eller overflater i tre.

Blue Mist Bisel Brillo er en moderne veggflis i formatet 10x20. Overflaten er blank i en tåke blå tone med falsett og helheten vil gi et stramt og minimalistisk inntrykk. Goya Polished er en tradisjonel lys carrara-marmorert porcelanato-flis i størrelse 60x60. Flisen er slett samtidig som overflaten er glasert med svakt gråspettete fargespill. Bisel Blanco er en moderne veggflis i formatet 10x20.Overflaten er hvit blank med falsett og helheten vil gi en moderne stilren helhet med klassisk og urban stil. Rustico Tourmalineer en moderne veggflis i formatet 7,5x15. Overflaten er blank må grå med ujevne kanter. Rustico Avocado er en moderne veggflis i formatet 7,5x15. Overflaten er blank avocado grønn.

Lenker
Min side