Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Komikerfrues baderom oase
Komikerfrues baderom oase
Marna elsker egentiden og roen hun får på badet

Komikerfrues baderom oase

Marna elsker egentiden og roen hun får på badet. Se hvordan hennes personlige oase ser ut og vi avslører hva hun synger i dusjen.

Rommet Marna er mest fornøyd med er badet. Og det er kanskje ikke så rart, for det er på badet hun er får nye ideer og noen minutter for seg selv og velvære i en hektisk hverdag som småbarnsmor og blogger. Med god hjelp fra interiørdesigner Annette Nordstrøm har Marna skapt sin oase å trekke seg tilbake på.

Marna Haugen Burøe er kjent for bloggen KomikerfrueMarna Haugen Burøe er kjent for bloggen Komikerfrue, Skal vi Danse 2017 og fra TV2 Livsstil-serien Bloggerne sammen med ektemann Ørjan Burøe. Med sitt sprudlende og jordnære vesen har hun vunnet Vixen Influencer Awards i 2014, 2016 og 2017. 

Hvordan er en perfekt morgen på badet for deg?
M: Badet er omtrent det eneste stedet man (kanskje) får stå uavbrutt noen minutter, så å starte med en dusj mens man planlegger dagen og setter igang kreative ideer er den beste starten på dagen jeg kan få.

Compakt Marengo er en moderne gulvflis i formatet 60x60

Hva er dine skjønnhetsrutiner i en hektisk hverdag?
M: Jeg må bare starte med toppen av lista, og jo lenger ned jeg kommer på den jo bedre er det. Tannpuss, vask av ansikt og moisturiser med spf er basic. Sminke kommer gjerne på litt lenger ut på dagen, når kids er levert og jeg har litt mer tid til meg selv.

Hva synger du i dusjen når ingen kan høre deg?
M: Om jeg har stått opp på venstrefoten så synger jeg refrenget til Becky G “Shower”. Men, om jeg er helt alene hjemme og ingen kan høre med så druser jeg på med Cardi B  “I like it”, såklart med full innlevelse og gangsta rapper attitude.

New Cement Charlroi 60x120 baderomsfliserSom hovedflis valgte Marna den kule New Cement Charlroi 60x120. I kontrast mot storformatflisen ble gulvet i dusjsonen fliselagt i mosaikk, Compakt Marengo mosaic 5x5.

Hvilke tips har du til de som skal pusse opp?

M: Det er kjempesmart å legge sammen materialprøver på gulvet i for å se hvordan farger fungerer sammen i det aktuelle rommet. Det er også veldig smart å ha en arbeidsplan dersom man skal gjøre mange ting, slik at hodet ikke går og tenker på "alt det skal gjøre" men kan konsentrere seg om dagens oppgaver i stedet.
 

Compakt Marengo 60x60 Flisen har en slett, matt overflate og et eksklusivt look


Hvorfor valgte du kombinasjonen av grå fliser og rustikk treverk?

M: Med god hjelp fra Annette skjønte jeg at å kombinere ulike kvaliteter i materialer skaper man en helhetlig og personlig look. De røffe betongflisene mykes opp av det lune rustikke treverket. I tillegg synes ikke støv så godt!

baderomsfliser fra right price tiles kvalitet til lav pris

Lenker
Min side