Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Kvalitet og design koster ikke sjorta hos Right Price Tiles
Trenger ikke å koste skjorta

Kvalitet og design trenger ikke koste skjorta


Dette er det ikke alle som har fått med seg, blant annet Geir. Han har betalt langt mer enn nødvendig for det nye badet sitt. Resultatet ble lekkert, men hadde han gått til Right Price Tiles hadde det blitt like lekkert til en lavere pris.
 Vi har et stort utvalg produkter i ulike stiler til både bad og kjøkken. Disse produseres på samme måte og kommer fra de samme fabrikkene som produktene du finner hos våre konkurrenter. Men, vi gjør ekstra store innkjøp for at du alltid skal få mer for pengene hos oss - men skulle du likevel finne tilsvarende vare til lavere pris, matcher vi den!

Finn dine favoritter blant våre tidløse bestselgere og trendnyheter. Uansett prosjekt hjelper våre eksperter deg slik at du får realisert drømmehjemmer - uten at det koster skjorta!


 

Compakt Marengo 60x60

Compakt Marengo 60x60 er en moderne porcelanatoflis i formatet 60x60. Flisen har en slett, matt overflate og betonginspirert fargespill i mørke gråtoner på en grå flate.

101030445
Crati Safety Dusjdør 70x190 Venstre

Vetro Crati Safety er en venstre dusjdør med laminert sikkerhetsglass på 66,4 x 186 cm. Døren kan betjenes både innover og utover. Pris vises pr. stk. For en løsning som vist på bildet, trenger du 2 stk. dusjdører.

501010122
Addaplan Fiber 20kg

ADDAPLAN FIBER er en fiberarmert hurtigherdende avrettingsmasse. Den er spesielt tilpasset våtrom. ADDAPLAN FIBER brukes til lavtbyggende varmegulv. Den er sementbasert og kaseinfri.

201030315
Lenker
Min side