Til toppen

Kvalitet og design trenger ikke koste skjorta


Dette er det ikke alle som har fått med seg, blant annet Geir. Han har betalt langt mer enn nødvendig for det nye badet sitt. Resultatet ble lekkert, men hadde han gått til Right Price Tiles hadde det blitt like lekkert til en lavere pris.
 

Right Price Tiles

Ikke gå i oppussingsfella og betal mer enn du behøver.

Kvalitet trenger ikke koste skjorta

Right Price Tiles

Hos Right Price Tiles får du alltid produkter av høy kvalitet og med lekkert design - til lave priser!

Design trenger ikke koste skjortaVi har et stort utvalg produkter i ulike stiler til både bad og kjøkken. Disse produseres på samme måte og kommer fra de samme fabrikkene som produktene du finner hos våre konkurrenter. Men, vi gjør ekstra store innkjøp for at du alltid skal få mer for pengene hos oss - men skulle du likevel finne tilsvarende vare til lavere pris, matcher vi den!

Finn dine favoritter blant våre tidløse bestselgere og trendnyheter. Uansett prosjekt hjelper våre eksperter deg slik at du får realisert drømmehjemmer - uten at det koster skjorta!


 

👇 KAMPANJE 👇

Compakt Marengo 60x60 cm Slett/Matt Flis

Compakt Marengo er en moderne gulvflis i formatet 60x60. Flisen har en slett, matt overflate og et eksklusivt betonginspirert fargespill i mørke gråtoner på en grå flate.
101030445
229,90  pr m2

Crati Safety Dusjdør 70x190 Venstre

Vetro Crati dusjdør er en dusjdør med laminert sikkerhetsglass i størrelse 70x190 cm. Dusjdøren kan kombineres med Crati dusjvegg, dusjnisje eller dusjdører i andre størrelser i 70, 80, 90 og 100 cm.
501010122

Swiss Helvetic Saleina Oak 8 mm Laminatgulv

Laminatgulv Swiss Helvetic Saleina Oak 8 mm har gode materialegenskaper og et svært realistisk utseende. Porestrukturene i laminat med en naturlig matt overflate gjør at laminat får en autentisk tre gulv utseende. Laminat fra Krono Swiss 8 mm Oak Selina passer fin til stua og gang. Lys laminat med 25 års garanti.
702030517
199,90  pr m2

Addaplan Fiber Avrettingsmasse 20 kg

ADDAPLAN FIBER er en fiberarmert hurtigherdende avrettingsmasse. Den er spesielt tilpasset våtrom. ADDAPLAN FIBER brukes til lavt byggende varmegulv. Den er sementbasert og kaseinfri.
201030315