Til toppen

Laminat

Hos Right Price Tiles finner du et stort utvalg av laminatgulv. Laminat er et slitesterkt materiale og kan brukes både hjemmet og på kontor. Laminat tåler mye og er ofte det produktet som blir foretrukket i hjemmet. Vi har laminat i ulike farger og utseende etter eget ønske. For å få et perfekt resultat på ditt laminatgulv er det viktig å velge riktig underlag. Vi har kvalitetsunderlag fra Arbitor som egner seg for trebaserte gulv. Gulvunderlag egner seg også godt til lyd og støy demping.

Swiss Lazio Oak 10mm Wide og Long Plank

Det moderne Swiss Lifestyle-laminatet muliggjør møbler og livsstil som stemmer overens med dagens trend. Det naturtro utseendet i ekte tre ser veldig tiltalende ut. Den pregede trekonstruksjonen med synkrone porer og 4-sidig avfasning understreker følelsen og utseendet til treplanker. Laminatgulvet er robust og slitesterkt takket være at du er i klasse AC4 / 32. I tillegg tillater 5G-klikksystemet rask og enkel installasjon.
702040701
249,90 pr m2

Roosen Sherwood 8mm

Roosen laminat gulv med meget naturtro overflate , er laminat et uovertreffelig gulvvalg med tanke på funksjon, slitestyrke og design. Laminatgulv er like flott i soverom som stue, kjøkken og gang, og det er ikke lenger et kompromiss på smak eller interiørstil å velge laminat. Klikksystem: UNILIN 2G. Tykkelse: 8 mm. Dimensjon på bord: Lengde:1,21 m. Bredde: 20,4 cm. Slitestyrke: AC4 KLASSE 34.
702020505
199,90 pr m2

Swiss Helvetic Saleina Oak 8mm

Laminatgulv Swiss Helvetic Saleina Oak 8 mm har gode materialegenskaper og et svært realistisk utseende. Porestrukturene i laminat med en naturlig matt overflate gjør at laminat får en autentisk tre gulv utseende. Laminat fra Krono Swiss 8 mm Oak Selina passer fin til stua og gang. Lys laminat med 25 års garanti.
702030517
189,90 pr m2

Swiss Giant Pilatus Oak 12mm

Swiss Giant Pilatus Oak 12 mm laminatgulv av høy kvalitet i et klassisk treplank-utseende drar fordel av et spesielt naturlig utseende og utstråler varme. Den synkrone porestrukturen gir laminatet utseendet til et oljet tregulv. Samtidig gir den lange planken med en lengde på 2025 mm og en tykkelse på 12 mm en generøs atmosfære. SWISS GIANT-linjen er holdbar (klasse AC5 / 33) og robust. Det har også en antistatisk effekt. Laminatet kan legges uten lim med 5G-klikksystemet.
702060323
329,90 pr m2

Swiss Campagnia Oak 10mm Wide og Long Pl

Det moderne Swiss Oak Campagnia 10 mm laminatet muliggjør møbler og livsstil som stemmer overens med dagens trend. Det naturtro utseendet i ekte tre ser veldig tiltalende ut. Den pregede trekonstruksjonen med synkrone porer og 4-sidig avfasning understreker følelsen og utseendet til treplanker. Laminatgulvet er robust og slitesterkt takket være at du er i klasse AC4 / 32. I tillegg tillater 5G-klikksystemet rask og enkel installasjon.
702040703
249,90 pr m2

Swiss Grand Selection Origin Snow 14mm

Siwss Grand Selection Snow laminatgulv er så godt modellert på malen av solid og rustikk ekte tre, at knapt noen avvik kan oppdages med det blotte øye. Den høykvalitetslinjen tilbyr attraktive franske eikekoder og et bredt utvalg av nyanser. Laminatet er vannavstøtende og er takket være "aquastop" -teknologi også egnet for fuktige rom. De 14 mm tykke og 2025 mm lange plankene i ekte tre-utseende har et ekstremt naturlig utseende.
702070603
489,90 pr m2

Swiss Engelberg Oak 8mm Wide og Long Pla

Vårt sveitsiske Swiss Engelberg Oak 8mm laminat gir utmerkede materialegenskaper og et naturtro ekte tre-utseende. Det gir en god atmosfære i alle rom og kan brukes på mange forskjellige måter. Den synkrone porestrukturen med krom / glans i porene gjør laminatgulvet enda mer autentisk. Den 4-sidige avfasingen understreker hver eneste planke. I tillegg har laminatet antistatiske egenskaper. Overflaten er spesielt motstandsdyktig mot riper og er derfor også egnet for mye brukte områder. Laminatgulvet av høy kvalitet er motstandsdyktig og robust (klasse AC5 / 33). Det praktiske 5G-klikksystemet forenkler installasjonen.
702030515
229,90 pr m2

Swiss Grand Selection Origin Moon 14mm

Swiss Grand Selection Origin 14 mm laminat er så godt modellert på malen av solid og rustikk ekte tre, at knapt noen avvik kan oppdages med det blotte øye. Den høykvalitetslinjen tilbyr attraktive franske eike koder og et bredt utvalg av nyanser. Laminatet er vannavstøtende og er takket være "aquastop" -teknologi også egnet for fuktige rom. De 14 mm tykke og 2025 mm lange plankene i ekte tre-utseende har et ekstremt naturlig utseende. Den 4-sidige avfasningen understreker plankarakteren og gir en hjemmekoselig atmosfære. Den høye sliteklassen AC5 / 33 gjør laminatet spesielt motstandsdyktig. Laminatgulvet er antistatisk og spesielt lett å legge takket være sin 5G-klikkforbindelse.
702070605
489,90 pr m2

Swiss Grand Selection Origin Beach 14mm

Swiss Grand Selection Origin Beach er så godt modellert på malen av solid og rustikk ekte tre, at knapt noen avvik kan oppdages med det blotte øye. Den høykvalitetslinjen tilbyr attraktive franske eikekoder og et bredt utvalg av nyanser. Laminatet er vannavstøtende og er takket være "aquastop" -teknologi også egnet for fuktige rom. De 14 mm tykke og 2025 mm lange plankene i ekte tre-utseende har et ekstremt naturlig utseende. Den 4-sidige avfasningen understreker plankarakteren og gir en hjemmekoselig atmosfære. Den høye sliteklassen AC5 / 33 gjør laminatet spesielt motstandsdyktig. Laminatgulvet er antistatisk og spesielt lett å legge takket være sin 5G-klikkforbindelse. Matchende gulvlister og gulvprofiler for GRAND SELECTION ORIGIN-linjen er tilgjengelig på forespørsel. Gulvpanelene på GRAND SELECTION-linjen ser ikke bare ut som eksklusive heltre gulv, de har også lyst på det. De er en autentisk gjengivelse av naturlig trebasert materiale og setter standarden både i deres dybde og nøyaktig koordinering av dekor og struktur. GRAND SELECTION er tilgjengelig i 28 reproduksjoner av fascinerende eik og valnøtt tresorter, samt to forskjellige panelformater. Serien avrundes av tre produktlinjer - ORIGIN, PURE og EVOLUTION - hvor selv kjennere vil ha det vanskelig å oppdage forskjellen fra massivt ekte tre. Takket være det innovative "Aqua Pearl" -klikkesystemet, garanterer EVOLUTION-produktlinjen opptil 24 timers vannmotstand og er derfor egnet for installasjon i fuktige områder.
702070601
489,90 pr m2

Swiss Solid Chrome Verbier Oak 12mm

Solid Chrome Verbier Oak 12 mm laminat fra Swiss Krono gir utmerket materialegenskaper og et naturtro ekte tre utseende. Laminatet har en overflate som er spesielt motstandsdyktig mot riper og derfor også egnet for mye brukte området. Med AC5 og det praktiste 5G klikksystemet gjør jobben enklere med å legge gulvet.
702060307
299,90 pr m2

Swiss Interlaken Oak 10mm Wide og Long P

Vårt sveitsiske Swiss Eik Interlaken laminat gir utmerkede materialegenskaper og et naturtro ekte tre-utseende. Det gir en god atmosfære i alle rom og kan brukes på mange forskjellige måter. Den synkrone porestrukturen med krom / glans i porene gjør laminatgulvet enda mer autentisk. Den 4-sidige avfasingen understreker hver eneste planke. I tillegg har laminatet antistatiske egenskaper. Overflaten er spesielt motstandsdyktig mot riper og er derfor også egnet for mye brukte områder. Laminatgulvet av høy kvalitet er motstandsdyktig og robust (klasse AC5 / 33). Det praktiske 5G-klikksystemet forenkler installasjonen.
702040707
249,90 pr m2

Swiss New York Oak 10mm Wide og Long Pla

SWISS New York Oak 10 mm Wide og Long Plank laminatgulv gir inntrykk av en naturlig treoverflate. Et stort utvalg av ekte tredekorer er tilgjengelig, som alle imponerer med sitt livsaktige utseende. Den 4-sidige avfasningen understreker det klassiske treplankens utseende. Laminatet stemmer overens med dagens trender og tilpasser seg enhver innredningstil. Den er svært spenstig (klasse AC5 / 33), slitesterk og slitesterk. Det enkle 5G-klikksystemet gjør rask installasjon mulig.
702040706
249,90 pr m2