Til innholdet
Til toppen

Luxor Skrog 100 Grå Og Hvit

502030309
Kampanje
Kampanjen avsluttes om
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 3 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Luxor er et stilrent og elegant møbel med ekstra detaljer. Kommer i 80, 100 og 120 cm bredde. To store skuffefronter malt MDF i hvit matt. Skuffesystemet består av skinner med dempere og innsiden av skuffene er i en mørk koksgrå farge. Dimensjonen på dette møbelet er 100 cm. bred, 48 cm dyp og 50 cm høy. Skroget er foliert i en grå tone med hint av grønt. Det følger med fire stilrette stålben som kan monteres med fire skruer i hvert hjørne. Der hvor det er fall i gulvet monteres disse kun i front som dekor. Møblet kan også henges kun på vegg uten dekorbene. Servanten er i støpemarmor med benkeplass på hver side. Det medfølger opphengsbraketter. Møbelet er ferdigmontert. Pass på å bestille vasken som kommer i egen kolli, Luxor servant 100. Totalt 2 kolli.

Beskrivelse

Møblene består av folierte sponplater. God ventilasjon i rommet og avstand fra vannsprut og slag vil minimere risiko for skader på møblene.
 
Daglig renhold av møblet med myk klut som fuktes i varmt vann.  Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel.  Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet.  Rengjøringsmidler med ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke oppløsningsmidler må ikke benyttes da de kan skade møbelets overflate. 

Servanten er fremstilt av et kunstmateriale som er godt egnet til baderoms servanter.  Bindemidler og knustmarmor støpes i en form, og produksjonen avsluttes med en overflatebehandling.  Servanten består av blant annet marmorpulver og har porer som gjør at overflaten kan påvirkes av fargepigmenter og apparater av høy temperatur.  Servanten må derfor ikke benyttes under hårfarging, vask av klær som inneholder overflødige fargestoffer og lignende.  Da dette kan farge over og lage flekker i servanten.  Det er viktig at det ikke benyttes sterke kjemikalier som klor, ammoniakk, syre, aceton, kraftig rengjøringsmiddel og rengjøringsmiddel med slipemiddel på servanten. 

Daglig rengjøring av servanten med myk klut som fuktes i varmt vann.  Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel.  Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet.  Stålull eller skarpe gjenstander kan gi riper i servantens overflate.   Skulle det oppstå ripe i servantens overflate, kan den poleres forsiktig med et slipepapir korning 800 -1200 for å jevne ut skaden.  Bruk deretter klar eller hvit poleringskrem og poleringsmaskin med polerhette i myk ullkvalitet, med en hastighet på 1500-2000 o/min.  Avslutt med å tørke over med en myk bomullsklut. 

Vekt pr. enhet 37.5 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm
Bruksområde Våtrom
Type Baderomsmøbel
Materialtype Impregnert spon
Overflate Melamin
Farge Grå/Hvit
Format 50x99,4