Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Lyst og delikat bad
Lyst og delikat bad
Skap lyst og delikat baderom

Lyst og delikat bad

Badet er det rommet i hjemmet vi ofte søker for ro og litt egentid i en hektisk hverdag. Mange av oss drømmer om den rene spafølelsen.

Badet er det rommet i hjemmet vi ofte søker for ro og litt egentid i en hektisk hverdag. Mange av oss drømmer om den rene spafølelsen i et lyst og delikat bad. Skape ditt personlige preg med dine favorittprodukter, friske blomster og deilige duftlys. I samarbeid med fotograf og stylist Annette Nordstrøm har vi skapt et luftig og lyst baderomsmiljø, se hvordan små grep kan skape den rette stemningen.

Konseptet "Pure" ble utviklet med tanken om badet som en oase for ro og velære. I en hektisk hverdag med jobb, familieliv og lange dager er det godt å starte og avslutte dagen på et bad man kan senke skuldrene i.

Tenk å våkne opp om morgenen å tusle inn på et bad med dette elegante interiøret. Jeg drømmer om et slikt bad, og skal definitivt unne meg friske blomster, levende lys og deilige velværeprodukter. Det fortjener et spabad som dette!, sier Annette.

 

Foto: Christopher Strømmen

 

Lyse bad er fortsatt det veldig mange ønsker seg når man skal pusse opp og er alltid aktuelt. Hvite fliser gir den rene og luftige følelsen, og trenger absolutt ikke å bli kjedelig. For et tidsriktig uttrykk brukte vi formatet 30x60.


Med utgangspunkt i den klassiske hvite flisen Blanco Brillo har vi stylet et bad som passer deg som ønsker en stil som varer uten å bli umoderne. Denne flisen er en bestselger og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt så populær, forteller Annette.

 

For å myke opp uttrykket valgte vi en flis med imitasjon av treverk. Utvalget av trefliser har vokst de siste årene, og kommer nå i mange varianter og størrelser. Treverk tilfører varme og skaper en lun følelse i et helhvitt bad. I tillegg er flisene enkle å holde rene. Flisen i dusjnisjen har en glassert ujevn overflatesom  skaper en håndlaget look. Dette blir en spennende kontrast mot de hvite slette flisene, og kombinasjonen av hvit og dus turkis gir badet er sobert og stilrent uttrykk.

 

I kombinasjon med gulvflisen som ser ut som parkett og den vakre krakelerte blå veggflisen i dusjen skapes et eksklusivt utrykk. Gulvflisen som ser ut som tregulv heter ”Torvik Natural” og den svale turkise veggflisen heter ”Craquele sky”. I kombinasjon skaper disse materialene et mykt uttrykk på badet, sier Annette.

 

Spafølelsen ligger i detaljene. Lys, dufter og blomster skaper et personlig preg og setter din signatur på badet. Still ut dine favoritt baderomsprodukter samlet i en gruppe for å pynte opp og lett bruke i hverdagen. For et helhetlig uttrykk, velg produkter som går i sammes stil. Ved å forandre små detaljer kan stemningen lett endres, vi satte sammen et delikat og feminint hvit tema, og et stilrent og maskulint tema. Bruk av krom i både detaljer, møbler og VVS er med på å skape den luftige og rene følelsen.

 

Dekorelementene i rommet er med på å gi badet et klassisk utrykk. 

 

Foto: Christopher Strømmen

 

Når rom preges av mye rette linjer er det fint å bryte opp med organiske former. Et stort rundt speil skaper et spennende blikkfang og tar opp formen fra servanten. 

Lenker
Min side