Til toppen

Mapefloor Finish 52W 2-Komp 5,4Kg

202040421
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 0 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
To-komponent lysstabil polyuretan topplakk i vanndispersjon for støvbinding og anti-oljebehandling. • farge: Transparent • forbruk: Ca. 0,1 - 0,2 kg/m² • påføring: Myk rull eller airless malesprøyte


Beskrivelse

BRUKSOMRÅDER
Mapefloor Finish 52 W er spesielt formulert for å danne en transparent, halv-gjennomsiktig, slitesterk beskyttende toppstrøk på epoksyprodukter, som Mapefloor I 300 SL og Mapefloor I 500 W. Dette produktet er spesielt godt egnet som toppstrøk på sementbaserte systemer som Ultratop, Ultratop Living, og som støvbindende og olje avvisende behandling for betong og betonggulv med naturlig-finish uten å etterlate overflaten med “wet-look” finish. Takket være de gode inntrengingsegenskapene når det påføres på sementbaserte underlag, kan Mapefloor Finish 52 W også brukes til å beskytte betongstrukturer som utsettes for lette angrep av kjemiske stoffer. Noen brukseksempler • Transparent toppstrøk på herdeplastgulv, som Mapefloor System 53 og Mapefloor System 33. • Fargeløst toppstrøk som beskytter mot flekker og olje for gulv av Ultratop og Ultratop Living. • Støvbindende behandling for nye og gamle industribetonggulv. • Transparent beskyttende lag for betongstrukturer som utsettes for lette kjemiske angrep.

TEKNISKE EGENSKAPER
Mapefloor Finish 52 W er et løsemiddelfritt, to-komponent, lysstabilt polyuretan topplakk i vanndispersjon, produsert iht. en resept utviklet i MAPEIs egne forskningslaboratorier. Når Mapefloor Finish 52 W først er tørr, endrer den ikke fargen på overflaten som er behandlet i vesentlig grad. Disse egenskapene er spesielt fordelaktige når det opprinnelige utseendet på overflaten som skal behandles må forbli uendret. Mapefloor Finish 52 W påføres med rull eller med airless sprøyte med en tykkelse på 60 til 100 mikron. Når det er herdet, forbedrer produktet de mekaniske egenskapene til overflaten som behandles, spesielt med hensyn til redusert absorpsjon og høy motstandsdyktighet mot slitasje og riper.

ANBEFALINGER
Ikke påfør Mapefloor Finish 52 W på støvete, oppsmuldrene eller ujevne underlag. • Ikke påfør Mapefloor Finish 52 W på overflater som er våte eller som har flekker av olje eller fett. • Påfør ikke Mapefloor Finish 52 W på rød eller antrasitt farge av Ultratop eller Ultratop Living.

PROSEDYRE FOR PÅFØRING
Klargjøring av underlaget Herdeplastbelegg: Mapefloor Finish 52 W kan påføres både på nye og gamle herdeplastbelegg. Hvis produktet legges på nye herdeplastbelegg, må det nevnte belegget være helt hardt og tørt, og det må ikke være lagt tidligere enn 24 timer før. Hvis anbefalt maksimumstid på 24 timer overskrides, må overflaten slipes ned med en enkelthodet slipemaskin med fint (80-100 grade) sandpapir eller slipeduk for å garantere at produktet tilstrekkelig heft. Hvis Mapefloor Finish 52 W påføres gamle herdeplastgulv, må de være helt rene og fri for olje, fettstoffer og andre produkter som kan påvirke heft. Overflaten må, tilsvarende som tidligere beskrevet, slipes for å sikre tilstrekkelig heft til underlaget. Ultratop, Ultratop Living og betong: Overflater av Ultratop, Ultratop Living som behandles med Mapefloor Finish 52 W må være helt harde. Avhengig av temperaturen og tykkelsen på Ultratop-flaten, må man vente i minimum 48 timer før man påfører Mapefloor Finish 52 W. Vask gulvet og la det tørke før impregneringen. Betongoverflater må være faste og helt rene. Fjern spor av smuss, smørefett og formoljer før påføring av sluttbehandling. Klargjøring av produktet Mapefloor Finish 52 W er et polyuretanbasert topplakk som består av to forhåndsdoserte komponenter. For å klargjøre spannet, tømmer du komponent B i beholderen med komponent A, og blander godt med en lavhastighets drill og visp med et blanderedskap til du får en jevn blanding. Påføring av produktet Påfør Mapefloor Finish 52 W jevnt med en myk rull eller med airless sprøyte på herdeplastbelegg, Ultratop, Ultratop living og betongflater. Sklisikring Hvis et anti-skli effekt er nødvendig på Mapefloor Finish 52 W, tilsettes Mapefloor Filler samtidig som man blander sakte og kontinuerlig med et forhold på 3-5% av vekt. Vi anbefaler at produktet påføres umiddelbart etter at det er blandet for å unngå at Mapefloor Filler bunnfeller. Merk: Etter tørking endrer ikke Mapefloor Finish 52 W fargen på absorberende overflater, som de i Ultratop, Ultratop Living betong eller betong med naturlig finish. Hvis Mapefloor Filler iblandes inn i produktet, vil overflaten imidlertid ha en sløret finish fordi det er fine korn i anti-skli middelet som er tilsatt blandingen. Rengjøring Verktøy og utstyr som brukes til å klargjøre og påføre Mapefloor Finish 52 W må rengjøres med store mengder rennende vann umiddelbart etter bruk. Etter herding kan produktet kun fjernes ved hjelp av mekaniske hjelpemidler.

FORBRUK
0,1-0,2 kg/m² per strøk, avhengig av underlagets egenskaper.

EMBALLASJE
Komponent A: 4,7 kg i plastspann. Komponent B: 0,7 kg i plastflasker.

LAGRING
Produktet kan lagres i 12 måneder i uåpnet orginal emballasje på et tørt sted, og ved en temperatur på minimum +10°C.

SIKKERHETSINSTRUKSJONER FOR KLARGJØRING OG BRUK
Mapefloor Finish 52 W, komponent A er ikke merkepliktig etter dagens gjeldende regelverk for klassifisering av kjemikalier. Mapefloor Finish 52 W, komponent B er farlig ved innånding og kan forårsake irritasjon i luftveiene. Gjentagende kontakt med huden kan forårsake allergisk reaksjon hos personer som er sensitive for isocyanater. Vi anbefaler å bruke hansker og vernebriller samt ta vanlige forhåndsregler ved håndtering av kjemikalier. I tillegg anbefales at man arbeider i godt ventilerte områder. Hvis produktet kommer i kontakt med øyne eller hud, vask umiddelbart med store mengder vann og kontakt lege. For mer utfyllende informasjon vedrørende sikker håndtering av våre produkter, vennligst se vår siste utgave av Sikkerhetsdatablad for produktene.

PRODUKT FOR PROFESSJONELT BRUK. MERK
De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne produktbeskrivelse representerer vår nåværende kunnskap og erfaring om produktet. All ovenstående informasjon må likevel bli betraktet som retningsgivende og gjenstand for vurdering. Enhver som benytter produktet må på forhånd forsikre seg om at produktet er egnet for tilsiktet anvendelse. Brukeren står selv ansvarlig dersom produktet blir benyttet til andre formål enn anbefalt, eller ved feilaktig utførelse. Vennligst referer til siste oppdaterte versjon av teknisk datablad som finnes tilgjengelig på vår webside www.mapei.no

Vekt pr. enhet 5.4 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm