Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Mapegum WPS 5kg

Produktnummer: 202050526
Nettlager:

Membran Mapei Mapegum WPS 5 kg for vanntetting av innvendige vegger og gulvflater som ikke konstant er i kontakt med vann eller utsatt for stigende fukt. Fleksibel rissoverbyggende membran. Påføres før setting av av keramiske fliser eller naturstein.

inkl. mva.

Membran Mapei Mapegum WPS 5 kg for vanntetting av innvendige vegger og gulvflater som ikke konstant er i kontakt med vann eller utsatt for stigende fukt. Fleksibel rissoverbyggende membran. Påføres før setting av av keramiske fliser eller naturstein.

For vanntetting av innvendige vegger og gulvflater som ikke konstant er i kontakt med vann eller utsatt for stigende fukt. Fleksibel rissoverbyggende membran. Påføres før setting av av keramiske fliser eller naturstein.

Mapegum WPS kan brukes på gipsplater, gips eller sementpuss, lettbetongblokk eller vannfast kryssfiner overflater av sement, anhydritt, treverk og magnesitt, eksisterende keramisk flis eller naturstein etter forbehandling med Eco Prim Grip, Primer G eller Eco Prim T. Magnesitt må primes med Primer VT-Plus

Produktet er sertifisert i samsvar med EC1 Plus av GEV Institute (Gemeinschaft Emissions-kontrollierte Verlegewerkstoffe e.V) som et produkt med svært lavt utslipp av flyktige organiske forbindelser.

Monteringsanvisning for Mapegum WPS.

Bruksområder:


Mapegum WPS er en bruksklar, løsemiddelfri, énkomponents grå pasta med en base av syntetiske harpiks i vanndispersjon. Mapegum WPS er tixotropisk, noe som gjør at den er enkel å påføre både på horisontale- skrå- og vertikale flater. Etter en rask fordampning av vannet, dannes en fleksibel, ikke klebrig film som er sterk nok til å tåle lett gangtrafikk.

Filmen danner et perfekt underlag for limet som brukes til setting av keramiske fliser, marmor eller naturstein. Mapegum WPSs fleksibilitet gjør at produktet tåler normale krymp-/ekspansjonsbevegelser som følge av temperaturforskjeller og vibrasjoner. På grunn av sin fleksibilitet vil også Mapegum WPS virke rissoverbyggende for hårriss i underlaget (< 1 mm).

Mapegum WPS er bestandig mot vann, kalkvann (pH > 12), klorholdig vann og vanlige vaskemidler brukt i husholdning. Systemer basert på Mapgum WPS fleksibel membran belagt med fliser limt med Mapeis semenbaserte flislim (f.eks.) Adesilex P9, Keraflex og Ultralite S1, Megalite og Megafix, er sertifisert for bruk i fuktige omgivelser.

ANBEFALINGER

Bruk ikke Mapegum WPS ved temperaturer under +5°C.
Lag fall der det er nødvendig, slik at du unngår at vann samles i dammer.
Mapegum WPS må ikke påføres sementholdige underlag som er utsatt for stigende fuktighet.

Bruk ikke Mapegum WPS på flater som er konstant neddykket i vann, som svømmebasseng, fontener, vanntanker etc. For slike anvendelser anbefales Mapelastic eller Mapelastic Smart. • Bruk ikke Mapegum WPS for å bygge over sprekker/riss utsatt for skjærkrefter.

Mapegum WPS må beskyttes mot slitasje forårsaket av gangtrafikk ved legging av keramisk flis eller naturstein.

BRUKSANVISNING

Klargjøring av underlaget Overflaten skal være fast, ren, tørr og fri for fett, olje, gamle malingsrester og alle andre materialer som kan skape heftproblemer. Underlaget som skal vanntettes, må vaskes grundig (gamle gulvbelegg, gamle bitumenmembraner, asfalt, metallflater etc.).

Mugg og løst materiale fjernes mekanisk med børsting, vasking eller høyttrykksspyling.Underlag av sementbaserte materialer skal være faste, tørre og ikke utsatt for stigende fukt. Porøse flater eller gipsflater skal først behandles med Primer G, Eco Prim T eller Primer VT Plus (normalt fortynnet med vann 1:1 eller 1:2 for å sikre god inntrengning).

Vent noen timer til strøket med Primer G, Eco Prim T eller Primer VT Plus er fullstendig tørt. Anhydritt eller gipsflater må være fullstendig tørre (maks restfukt 0,5%), slipt og forbehandlet med Primer G, Primer S eller Primer VT Plus.

Eksisterende underlag av keramisk flis eller naturstein, må først primes med Eco Prim Grip, før påføring av Mapegum WPS. Dersom fall skal bygges eller overflater må utbedres, skal dette gjøres innen Mapegum WPS påføres. Bruk Planitop Fast 330.

mapei logo

Med over 80 år i bygge bransjen er Mapei blitt en ledende aktør i Norge og verden. Mapei er verdensledende aktør innen produksjon av lim, fugemasser og kjemiske produkter for byggeindustrien. Mapei Norge holder til på Sagstua i Nord-Odal kommune, og anlegget her er også hjørnesteinen i det nordiske markedet. Produkter som er laget her er laget for å tåle utfordringene i vårt arktiske klima. 

Bruksområde(r) Våtrom
Vekt Pr. Enhet 5 kg
Bestillingsenhet stk

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side