Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

-Mapei Eb Finfug 111 Sølvgrå 5Kg

201020263
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 0 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Høyverdig, polymer-modifisert, vannavstøtende, sementbasert fugemasse med DropEffect - teknologi for fuger opp til 6 mm. • forbruk: Avhengig av fugestørrelsen • påføring: fugebrett eller dobbel gumminal


Beskrivelse

BRUKSOMRÅDE Innendørs og utendørs fuging av gulv og vegger belagt med keramisk flis (enkeltbrent, dobbeltbrent, klinker, porcelenatoflis etc.), terrakotta og steinmaterialer (naturstein, marmor, granitt og andre steinsorter), glass og marmormosaikk.

RETNINGSLINJER FOR BRUK Forarbeid Vent med fuging til flislimet er gjennomherdet. Herdetid for flislimet framgår av produktdatablad for det aktuelle produkt. Fugene skal være rene, fri for støv og flislim. Bruk et egnet brett eller en gumminal. Dersom det arbeides med porøse keramiske fliser i varmt vær og når det er vind, sørg for at fugene blir forfuktet med rent vann.

Blanding Hell riktig vannmengde 1,3-1,5 l med rent vann i en egnet beholder, tilsett pulveret under omrøring. Ved fuging av gulv kan massen blandes tynnere ved å tilsette mer vann, inntil 1,4-1,6 l. Blandingen skjer med en langsomtgående blandemaskin/drill med visp. Bland til massen har jevn konsitens. La massen hvile i 2 - 3 minutter – rør deretter opp massen. Massen er nå klar for bruk.
Bruk massen innen 2 timer etter blanding. 

Fuging Fyll fugene godt med FINFUG. Bruk et egnet brett eller en gumminal. Sørg for at fugene blir godt kompaktert og uten  ujevnheter. Fjern overflødig FINFUG fra overflaten ved å bevege brettet/gumminalen diagonalt over fugene mens massen ennå er fersk.

Sluttbearbeiding Vask bort overskytende FINFUG fra overflaten med en fuktig hard svamp straks fugemassen mister sin plastisitet og blir jevn i fargen, vanligvis etter 10 - 20 minutter. Arbeid alltid diagonalt på fugeretningen. Skyll svampen med jevne mellomrom og bruk to bøtter vann; en for å vaske av overskytende fugemasse fra svampen og den andre med rent vann for å skylle svampen. Det anbefales bruk av svampbrett. Hvis det vaskes for tidlig (mens fugemassen fortsatt er plastisk) kan fugene bli delvis tømt for fugemasse og det kan bli store fargeforskjeller. Når FINFUG påføres ved ekstremt høye temperaturer eller dersom det er sterk vind, anbefales det å etter fukte fugene i flere timer. Sluttrengjøring for å fjerne et mulig pulverslør av FINFUG fra overflaten kan utføres med en tørr ren klut. 

Rengjøring Verktøy og utstyr som er benyttet under påføringen kan rengjøres med vann. Fliser kan rengjøres med en fuktig klut før produktet herder.

LAGRING Produktet kan lagres i inntil 24 måneder, tørt og i lukket originalemballasje innendørs.

HELSE OG SIKKERHETSINFORMASJON Produktet kan utløse en allergisk hudreaksjon, gi alvorlig øyeskade og kan forårsake irritasjon av luftveiene. Ved kontakt på hud og øyne, vask mye med såpe og vann. Det anbefales å bruke vernebriller, vernehansker, verneklær og maske, samt ta vanlige forhåndsregler for bruk av kjemikalier.
For ytterligere informasjon, vennligst se sikkerhetsdatabladet.
MAPEI-HJELPEN For spørsmål og hjelp vedrørende bruk av våre produkter, kontakt Mapei-hjelpen på telefon; 08715 eller e-post; teknisk@mapei.no
 

Vekt pr. enhet 5.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm