Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

-Mapei Eb Flytsparkel Fin 20Kg-

201030312
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 2 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Selvutjevnende sparkelmasse for oppretting av gulv i tørre rom. • tykkelse: 3 - 25 mm


Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE FLYTSPARKEL FIN er en selvutjevnende pumpbar sparkelmasse for gulv. 

BRUKSOMRÅDE FLYTSPARKEL FIN er en selvutjevnende sparkelmasse til bruk som avretting av underlag på betong, lettbetong, hulldekker, flislagte flater og andre solide underlag i boliger, kontorer og institusjoner. FLYTSPARKEL FIN er ikke egnet som slitelag og derfor må produktet dekkes av et belegg så snart forholdene tillater dette. 
FLYTSPARKEL FIN skal kun benyttes innendørs!

RETNINGSLINJER FOR BRUK Forbehandling av underlaget Underlaget skal alltid primes før FLYTSPARKEL FIN påføres. Primeren må være tørr før sparkelmassen kan legges. Flaten som skal avrettes må også fjernes for sementslam, støv og andre urenheter som kan redusere heft til primeren. Underlags- og rom temperaturen i området hvor FLYTSPARKEL FIN skal legges må ligge mellom +10°C og +25°C. Sørg for at det ikke er gjennomtrekk i området hvor produktet skal benyttes, eller at massen blir utsatt for direkte sollys da dette kan påvirke sluttkvaliteten. 

Blanding Tørrstoffet bør holde en temperatur på om lag +20°C og temperaturen av ferdig blandet produkt må holde en temperatur over +10°C. Massen kan blandes med en automatisk blandepumpe eller ved hjelp av drill og visp.
 
Utlegging Massen fordeles utover med sparkelslange. Umiddelbart etter utlegging er det en fordel å gå lett over med en tannsparkel for å oppnå best mulig resultat. Dersom det ønskes et tykkere sjikt enn 25 mm kan produktet legges i flere omganger, men dette krever priming mellom hvert sjikt. 

Rengjøring Verktøy og utstyr kan rengjøres med vann dersom dette gjøres før produktet har herdet. Herdet produkt kan kun fjernes mekanisk.

LAGRING Produktet kan lagres i inntil 9 måneder, tørt og i lukket originalemballasje innendørs.

HELSE OG SIKKERHETSINFORMASJON Produktet kan utløse en allergisk hudreaksjon, gi alvorlig øyeskade og kan forårsake irritasjon av luftveiene. Ved kontakt på hud og øyne, vask mye med såpe og vann. Det anbefales å bruke vernebriller, vernehansker, verneklær og maske, samt ta vanlige forhåndsregler for bruk av kjemikalier.
For ytterligere informasjon, vennligst se sikkerhetsdatabladet.

MAPEI-HJELPEN For spørsmål og hjelp vedrørende bruk av våre produkter, kontakt Mapei-hjelpen på telefon; 08715 eller e-post; teknisk@mapei.no

Vekt pr. enhet 20.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm