Til innholdet
Til toppen

-Mapei Eb Lettlim 15Kg

201010114
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 2 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
En-komponent, fleksibelt, høyverdig, sementbasert flislim med Low Dust - teknologi. Lett å påføre med tannsparkel, uten sig, med lang åpentid og ekstrem stor dekkevne for keramiske fliser og naturstein.

Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE LETTLIM er et en-komponent, sementbasert støvredusert, sigefritt LETTLIM med lang åpentid for keramiske fliser og steinmaterialer.

BRUKSOMRÅDE Lim til keramiske fliser, mosaikk og naturstein innendørs og utendørs selv på ujevne underlag uten at det kreves avretting.

RETNINGSLINJER FOR BRUK Forarbeid Før produktet kan påføres må underlaget grunnes med egnet primer. Underlaget må være fast, fritt for løse deler, partikler, olje, fett, voks og malingsrester.
 
Blanding Bland LETTLIM med rent vann for å få en klumpfri blanding. La blandingen hvile i 5 minutter fortsett blandingen.  4,7 - 5,0 liter vann per 15 kg sekk med LETTLIM.

Påføring Påfør LETTLIM på underlaget med en tannsparkel. Bruk en tannsparkel med en tannstørrelse som sikrer fullstendig dekking av baksiden av flisene. For å garantere et godt feste, legg på et tynt lag med LETTLIM på underlaget med den glatte siden av sparkelen og legg deretter straks på et nytt lag med LETTLIM til ønsket tykkelse er nådd ved å bruke en egnet tannsparkel, avhengig av type og størrelser på flisene. Ved legging av fliser utendørs, og på sterkt belastede underlag, må også baksiden av flisene påføres lim, for å sikre en fullstendig dekking. 

Legging av flis Er ikke nødvendig å fukte flisene før legging. Dersom baksiden til flisene er meget støvete kan de dyppes i rent vann. Sørg for at flisene er tørre før de legges. Åpentiden til produktet er minimum 30 min. Dette kan reduseres ved sterkt sugende underlag eller høy temperatur. Ved legging må det sørges for at limet ikke skinnherder før flisene legges. Ved skinnherding må limet spres på nytt.  Ikke bruk vann for å bryte hinnen. Fliser som er lagt med LETTLIM må beskyttes mot  vann og regn i minimum 24 timer og mot frost og direkte solskinn i minst 5-7 dager.

Fuging Fugene mellom flisene kan fuges etter 4 og 8 timer på vegger og etter minimum 24 timer på gulv.

Rengjøring Verktøy og utstyr som er benyttet under påføringen kan rengjøres med vann. Fliser kan rengjøres med en fuktig klut før produktet herder.

LAGRING Produktet kan lagres i inntil 12 måneder for 20 kg papirsekker og 24 måneder for 5 kg poser. LETTLIM skal lagres tørt og i lukket originalemballasje innendørs.

HELSE OG SIKKERHETSINFORMASJON Produktet kan utløse en allergisk hudreaksjon, gi alvorlig øyeskade og kan forårsake irritasjon av luftveiene. Unngå innånding av støv. Ved kontakt på hud og øyne, vask mye med såpe og vann. Det anbefales å bruke vernebriller, vernehansker, verneklær og maske, samt ta vanlige forhåndsregler for bruk av kjemikalie.
For ytterligere informasjon, vennligst se sikkerhetsdatabladet.
MAPEI-HJELPEN For spørsmål og hjelp vedrørende bruk av våre produkter, kontakt Mapei-hjelpen på telefon; 08715 eller e-post; teknisk@mapei.no

Vekt pr. enhet 15.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm