Til innholdet
Til toppen

-Mapei Eb Steinlim 3Kg

201010119
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 8 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Hurtigherdende, vannfast og frostsikker mørtel til liming og fuging av skifer, betongstein og naturstein. Benyttes til, liming og fuging av heller, stein, skifer, betong o.l. mot asfalt eller betong.

Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE Hurtigherdende, vannfast og frostsikker mørtel til liming og fuging av skifer, betongstein og naturstein.

BRUKSOMRÅDE STEINLIM benyttes til, liming og fuging av heller, stein, skifer, betong o.l. mot asfalt eller betong. 

RETNINGSLINJER FOR BRUK Forarbeid Løs betong og urenheter på flaten det støpes mot fjernes. Betong flater vannes, men fritt vann må ikke forekomme når massen legges ut. Produktet skal ikke brukes i regnvær.  

Blanding STEINLIM blandes med en kraftig drill og små mengder for hånd. STEINLIM er lett bearbeidelig ved tilsatt riktig vannmengde. Bland til klumpfri homogen masse, i minimum 3 minutter, vent 3 minutter og bland massen på nytt. Bland ikke mer masse enn det som benyttes i løpet av 45 minutter. Masse som er begynt å herde kastes.

Påføring STEINLIM anvendes i tykkelser fra 3 - 20 mm. Grøvre oppretting må skje i flere sjikt, STEINLIM binder og herder raskere enn vanlig sementmørtel, noe som gir ekstra fordeler ved lave temperaturer. Brukstiden ved + 20°C er ca. 60 min. 

Liming av heller og stein Massen trekkes på underlaget med tannsparkel. Hellene eller steinen trykkes inn i massen til den flyter fram på alle kanter. Det er viktig at hele kontaktflaten dekkes med mørtel. Skifer/naturstein bør dobbeltlimes.

Fuging Som fugemasse mellom hellene og steinen anvendes flytende konsistens for å sikre god inntrengning. For gatekantstein bør fugen mellom hver 4. og 5. stein stå åpen for å gi ekspansjonsmuligheter. 

Rengjøring Utstyr som er blitt benyttet under blanding og legging av STEINLIM kan vaskes med vann dersom det gjøres før produktet herder. Etter dette kan verktøyet kun rengjøres mekanisk.

LAGRING Produktet kan lagres i inntil 12 måneder, tørt og i lukket originalemballasje innendørs.

HELSE OG SIKKERHETSINFORMASJON Produktet kan utløse en allergisk hudreaksjon, gi alvorlig øyeskade og kan forårsake irritasjon av luftveiene. Ved kontakt på hud og øyne, vask mye med såpe og vann. Det anbefales å bruke vernebriller, vernehansker, verneklær og maske, samt ta vanlige forhåndsregler for bruk av kjemikalier.
 

Vekt pr. enhet 3.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm