Til toppen

Mapei EB Våtromsmembran 20Kg

202050518
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 12 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Fleksibel smøremembran for vanntetting av våtrom. • forbruk: Ca. 1,5 kg/m² pr. mm • påføring: Sprøyte, sparkel, kost eller rull


Beskrivelse

EGENSKAPER Hurtig tørkende, fleksibel smøremembran til innvendig vanntetting.

BRUKSOMRÅDE VÅTROMSMEMBRAN til bruk for vanntetting på innvendige flater slik som gulv, vegger og benkeplater på bad og kjøkken før legging av flis eller stein.

RETNINGSLINJER FOR BRUK Forarbeid VÅTROMSMEMBRAN kan brukes på alle de nevnte overflatene, forutsatt at de er plane, faste, fri for løse partikler, olje, fett, voks og malingsrester. Underlaget primes med PRIMER EB i 2 sjikt før VÅTROMSMEMBRAN påføres.

Påføring VÅTROMSMEMBRAN påføres med brett, malerull, kost eller sprøyte. VÅTROMSMEMBRAN skal påføres i et jevnt tynt lag. Vent til første strøket har tørket før det andre strøket påføres. Dette tar 1 - 2 timer avhengig av omgivelsestemperaturen. Det andre strøket må påføres på tvers av det første for best resultat.

Setting av flis Etter at VÅTROMSMEMBRAN er påført må det ventes 12 - 24 timer dersom produktet påføres på et absorberende underlag. Dersom underlaget har en ikke absorberende karakter må det ventes 4 - 5 dager før det kan legges fliser.

Rengjøring VÅTROMSMEMBRAN kan vaskes bort fra hender, verktøy og overflater med vann dersom dette gjøres før produktet har tørket.

LAGRING Produktet kan lagres i 24 måneder, frostfritt i lukket originalemballasje.

HELSE OG SIKKERHETSINFORMASJON Produktet er ikke ansett som helsefarlig i henhold til gjeldende regelverk. Det anbefales imidlertid at man bruker hansker og vernebriller, samt tar vanlige forhåndsregler for håndtering av kjemiske produkter. For ytterligere informasjon, vennligst se sikkerhetsdatabladet.
MAPEI-HJELPEN For spørsmål og hjelp vedrørende bruk av våre produkter, kontakt Mapei-hjelpen på telefon; 08715 eller mail; teknisk@mapei.no

Vekt pr. enhet 20.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm