Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Mapei Primer G 1 kg

Produktnummer: 202040401
Nettlager:

Primer G 1kg er en vannbasert væske av spesiell syntetisk harpiks som tørker og blir en fleksibel, kompakt og blank hinne på alle typer underlag. Primer G forbedrer også vedheften for fin sparkel,maling,tapet lim, flislim og pussmørtler.

inkl. mva.

Primer G 1kg er en vannbasert væske av spesiell syntetisk harpiks som tørker og blir en fleksibel, kompakt og blank hinne på alle typer underlag. Primer G forbedrer også vedheften for fin sparkel,maling,tapet lim, flislim og pussmørtler.

Hinnen av Primer G på gipsoverflater hindrer alle kjemiske reaksjoner mellom gipsens sulfater og sement aluminater i flislimet, som ved kontakt med vann danner et salt “ettringitt”, og som igjen kan være årsak til at fliser løsner fra gipsoverflater.

Primer G gjør det mye lettere å fjerne tapet, og man sparer lim ved tapetsering. Ved bruk som grunning for sprøytepuss, hindrer Primer G hurtig absorbering av vann og forlenger pussens brukstid, samt motvirker svinnriss.

Ved bruk som grunning til selvutjevnende sparkel reduserer Primer G luftporedannelse og hindrer hurtig tørking. Primer G er ikke brannfarlig og kan derfor brukes i lukkede, uventilerte omgivelser uten sikkerhetstiltak.

Fullstendig informasjon om bruk, bruksområder og produktegenskaper finner du i denne linken.

mapei logo
Med over 80 år i byggebransjen er Mapei blitt en ledende aktør i Norge og verden. Mapei er verdensledende aktør innen produksjon av lim, fugemasser og kjemiske produkter for byggeindustrien. Mapei Norge holder til på Sagstua i Nord-Odal kommune, og anlegget her er også hjørnesteinen i det nordiske markedet. Produkter som er laget her er laget for å tåle utfordringene i vårt arktiske klima. 

Høyde 250 mm
Vekt Pr. Enhet 1 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 160 mm
Kartong Dybde 265 mm
Kartong Lengde 240 mm
Lengde 0.0 mm
Bredde 80 mm
Pakkeinnhold 6

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side