Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Megafix 20kg

Produktnummer: 201010111
Nettlager:

Dette flislimet er av høy kvalitet og er formulert uten sig, noe som betyr at det ikke inneholder løsemidler som kan fordampe og skape ujevnheter i limlaget.

inkl. mva.

Dette flislimet er av høy kvalitet og er formulert uten sig, noe som betyr at det ikke inneholder løsemidler som kan fordampe og skape ujevnheter i limlaget.

Den lange åpentiden betyr at limet forblir brukbart og ikke herder raskt, slik at håndverkere har tilstrekkelig tid til å legge flisene og justere dem etter behov før limet herder fullstendig. Dette er spesielt nyttig for større prosjekter eller komplekse mønstre som krever mer tid og nøyaktighet under installasjonen.

Limet er spesielt egnet for montering av keramiske fliser og naturstein med en limtykkelse på opptil 5 mm. Denne egenskapen gjør det ideelt for en rekke applikasjoner, inkludert gulv, vegger og andre flisinstallasjoner. Kunden kan være trygg på at flisene vil være solid festet og motstandsdyktige mot belastninger over tid.

Når det gjelder forbruk, angir teksten et estimat på 2-5 kg/m², avhengig av limtykkelsen. Dette gir kunden en indikasjon på hvor mye lim som trengs basert på størrelsen på området som skal flislegges og valgt limtykkelse.

Påføringen av limet anbefales å gjøres med en tannsparkel med nummer 4, 5 eller 6. Disse numrene refererer til størrelsen på tennene på sparkelen, som påvirker mengden lim som påføres og tykkelsen på limlaget. Valg av sparkelstørrelse kan avhenge av faktorer som flisenes størrelse og underlagets tilstand.

Alt i alt tilbyr dette flislimet en pålitelig løsning for å montere keramiske fliser og naturstein på en rekke underlag, og det gir enkel påføring, lang åpentid og pålitelig ytelse for ulike prosjekter.

Farge Grå
Høyde 150 mm
Vekt Pr. Enhet 20 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 600 mm
Bredde 300 mm
Pakkeinnhold 1

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side