Til toppen

Megarens 1 Kg

201020226
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 9 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Syrebasert rensevæske for keramiske fliser. Spesielt egnet for å fjerne salt- og kalkutslag og til sluttrens av terrakotta og tegl (15 % løsning).


Beskrivelse

BRUKSOMRÅDE
Megarens brukes til rengjøring av inn- og utvendig overflater (inkludert fasader) som har flekker av sement, kalk, krystaliseringer, smuss eller olje. Typiske anvendelser: • Fjerner spor av sement og kalk fra overflaten på keramiske fliser og mosaikk på vegger og gulv; • Fjerner rester av sementbaserte produkter som lim eller som fugemasse på keramiske flater; • Fjerner krystaller av kalk, salpeter o.l. på keramiske overflater, og på skjøter mellom fliser, betong, kalk o.l.; • Fjerner skitt som har samlet seg på bygningsmaterialer, f.eks fliser, oppvaskkummer og utslagsvasker, aluminium, rustfritt stål, krom o.l.; • Fjerner små rustflekker.

TEKNISKE EGENSKAPER
Megarens er et syrebasert rensemiddel. Det leveres som flytende i en 15% vannoppløsning for enklere flekker. Megarens er laget av en spesiell organisk syre. Syren har den fordel at den er like virksom som langt sterkere syrer (maursyre, svovelsyre, saltsyre, m.fl.), mot flekker og saltutslag. I motsetning til slike sterke syrer avgir den ikke giftig gass/røyk. Ved korrekt bruk ødelegger ikke Megarens fugemassen mellom flisene selv om fugene er farget, men fjerner de kjemiske saltutslagene som noen ganger kan danne seg.

ANBEFALINGER
Bruk aldri Megarens på marmor eller annen kalkholdig sten; • Bruk ikke Megarens på keramiske fliser eller overflater der (belegget) glasuren ikke tåler syre; • Ved arbeid med Megarens, bruk alltid gummihansker og vernebriller, og unngå å få produktet på hud og klær; • Før bruk, sjekk at overflatene som trenger rengjøring er syrefaste: • I tvilstilfeller anbefales det å gjøre en test på et prøvefelt; • Unngå at Megarens kommer i kontakt med metalloverflater da det kan forårsake korrosjon; • Unngå at Megarens blir liggende og virke for lenge på fugemassen og vask med store mengder vann for å fjerne alle produktrester som kan gi fargevariasjoner.

PÅFØRING
Før bruk av Megarens pass på at alt som kan skades er tildekket. På flater med stor absorberingsevne: Husk å fukte flatene godt med vann før behandlingen med Megarens starter. Påfør flytende Megarens med en mopp eller børste på små flater av gangen. La produktet virke i ca. 5 minutter, skrubb deretter med en børste eller svamp for å fjerne eventuelle avleiringer. Fortsett å skrubbe til alle synlige flekker er borte. Gjenta behandlingen for hver enkelt flekk. Fjern rensemidlet fra gulvet med en svamp, klut eller en industri støvsuger. Vask deretter gulvet flere ganger med vann, og tørk til slutt med en ren, tørr klut.

EMBALLASJE
Megarens leveres i 1 kg plastflaske og 5 kg plastkanne LAGRING 24 måneder i original forpakning.

SIKKERHETSINSTRUKSJONER FOR KLARGJØRING OG BRUK
For instruksjon vedrørende sikker håndtering av våre produkter, vennligst se siste utgave av sikkerhetsdatablad på vår nettside www. mapei.no PRODUKT FOR PROFESJONELL BRUK

MERK
De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne produktbeskrivelse representerer vår nåværende kunnskap og erfaring om produktene. All overstående informasjon må likevel betraktes som retningsgivende og gjenstand for vurdering. Enhver som benytter produktet må på forhånd forsikre seg om at produktet er egnet for tilsiktet anvendelse. Brukeren står selv ansvarlig dersom produktet blir benyttet til andre formål enn anbefalt eller ved feilaktig utførelse.

Vekt pr. enhet 1.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm