Til toppen

Mosaikkfliser

VÅRE BESTSELGERE

Mosaikkfliser Til Kjøkken og Baderom

Drømmer du om mosaikkfliser kan vi i Right Price Tiles tilby deg stort utvalg av fliser både på farge og utseende. Enten du skal pusse opp eller gjøre en enkel oppdatering av kjøkken kan mosaikk flis være en god løsning. Vi har alt innen tilbehør til mosaikk slik at du får et perfert resultat. Velg mellom Glassmosaikk, flis mosaikk, naturstein og spesialmosaikk. 

 

Mosaikkflis
 

Mosaikkfliser er veldig populære og kan brukes på forskjellige områder. Skal du legge mosaikk på kjøkken er det stort utvalg og av fliser og farger som passer ditt interiør. Velg mellom glassmosaikk som skinner og flis som skiller seg ut.

Mosaikkfliser er godt egnet flis til bruk på baderom og under dusjområdet eller som kjøkkenflis på veggen. Flisen finnes i ulike mønster og overflater som gjør at flisen passer sammen større type fliser som vi har. For å få en helhetlig utseende er det fint å kunne kombinere disse. Flismosaikk kommer vanligvis i brett og kjøpes i stk.

Hexagonflis

De seneste årene er hexagonflis blitt veldig populær flis i dusjsonen og her kan du få store hexagonfliser som passer til kjøkken og som gangflis. Legg hexagonfliser på gulv og vegger for å få den unike helheten.

Natursteinmosaikk

Natursteinmosaikk har sin preg fra naturen og kommer fra bergarter. Naturstein passer sammen med alle typer fliser og egner seg godt til dusjsonen. Naturstein er et 100% produkt fra naturen med ulike strukturer og utseende derfor er det viktig å impregnere flisen før legging av fugemasse for å beskytte natursteinen fra støv og rester

Spesialmosaikk

Vi har spesialmosaikk for å skylle seg ut i mengden. Stålmosaikk i høyglans gjør mosaikken veldig spennende på baderom eller kjøkken. Spesialmosaikk er førstevalget os arkitekter og desingere på grunn av sin unite design og utseende. 

Mosaikkfliser til dusj

Når du skal pusse opp til nytt bad så er store fliser ofte det som foretrekkes i seinere tid. Mens i dusjsonen med fall mot sluk er det foretrukket å legge mosaikkfliser. Her kan du velge fliser etter sammen farge og utseende som storformatflis.

Skal du legge fliser i dusjsonen er det da anbefalt med mosaikk i dusjen. Flisene får en lett overgang mellom dusjsonen og resten av badet. Vi har stort utvalg av fliser på badet som passer det klassiske og moderne stilen. Se utvalget av fliser til bad