Til toppen

Mosaikkfliser

Drømmer du om mosaikkfliser kan vi i Right Price Tiles tilby deg stort utvalg av fliser både hva gjelder farge og utseende. Om du skal pusse opp eller gjøre en enkel oppdatering av kjøkkenet eller badet, kan mosaikkfliser være en god løsning. Vi har alt innen tilbehør til mosaikk slik at du får et perfekt resultat.

Velg mellom glassmosaikk, flismosaikk, natursteinsmosaikk og spesialmosaikk. 

Våre bestselgere

Mosaikkfliser

Mosaikkfliser er veldig populære og har mange bruksområder. Skal du legge mosaikk på kjøkkenet har vi et stort utvalg av fliser og farger som passer ditt interiør. Velg mellom glassmosaikk som skinner og fliser som skiller seg ut.

Mosaikkfliser egner seg også godt til baderom. Flisene finnes i ulike mønster og overflater som gjør at flisen passer sammen med andre, større type fliser vi lagerfører. Mosaikkfliser kommer vanligvis i brett og kjøpes i stk.

Hexagonfliser

De seneste årene er hexagonfliser blitt veldig en populær flis. Hexagon-fliser brukes gjerne i dusjsonen, på kjøkkenet og som gangflis. 

Natursteinmosaikk

Natursteinmosaikk har sitt utspring fra naturen og kommer fra forskjellige typer bergarter. Naturstein passer sammen med de fleste typer fliser og egner seg godt til dusjsonen. I og med at naturstein er et 100% naturprodukt er det viktig å impregnere flisen før legging av fugemasse for å beskytte natursteinen fra støv og rester

Spesialmosaikk

Vi har spesialmosaikk for å skille oss ut fra mengden. Stålmosaikk i høyglans gjør mosaikken veldig spennende på baderom eller kjøkken. Spesialmosaikk er førstevalget hos arkitekter og designere på grunn av sin unike design og sitt unike utseende. 

Mosaikkfliser til dusj

Dagens trend på baderom er store fliser, og dette er ofte det foretrukne valget. I dusjsonen med fall mot sluk er det enklere og bedre å bruke mosaikkfliser. De fleste av våre store fliser har en tilhørende mosaikkflis nettopp for dette formålet.

Se vårt utvalg av baderomsfliser