Til toppen

Naturstein

Vi har stort utvalg av naturstein til ditt nye prosjekt. Enten det er til utebruk, kjøkken gang eller til baderom. Når det gjelder natursteinens form og farge er det stor forskjell geografisk, men også lokalt innenfor mer konkrete områder. Farge på naturstein kan variere i ulike gråtoner, men du finner også naturstein med relativt mye farge. Formen går fra stein som er kantete med slette flater til stein som er bortimot runde som kuler. Naturstein med rette kanter/flater kan være stein som er maskinelt tatt ut fra steinbrudd, men det er også forekomster av denne typen stein direkte i naturen.

VÅRE BESTSELGERE

-Sirdal Natur Sort 30X60 Skifer

Sirdal Natur 30x60 er tradisjonell skifer i 30x60. Flisen har en ujevn matt overflate med variert fargestruktur i ulike koksgrå toner. Kantene er noe ujevne og det vil kunne forekomme variasjoner i flisene. Helheten vil gi en lun og rustikk atmosfære.
104020240
229,90 pr m2

Crema Luna 5X5 Marmor

Crema Luna 5x5 Marmor er en antikk marmor i formatet 5x5. Flisen har en noe ujevn halvmatt overflate med et marmorert fargespill av beigetoner, på en offwhite flate. Steinen har en levende og varm beigefarge som gjør badet ditt tidløst og raffinert. Vi har et stort utvalg av høykvalitets marmor og du kan velge mellom flere formater som kan kombineres sammen.
104010132
659,90 pr m2