Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Om Right Price Tiles

Kjeden Right Price Tiles ble etablert mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005. Right Price Tiles er en butikkjede med hovedfokus på keramisk flis og naturstein, med tilbehør. I senere tid har kjeden i tillegg startet med salg av parkett og laminat, panelplater til bad og kjøkken, samt VVS. Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn. Den norske delen av kjedens administrasjon ligger i Oslo. Bakgrunnen for etableringen er det stadige økende fokuset på ”gjør-det-selv”-prinsippet, dette fokuset ankom flisbransjen rundt vår oppstart. Forbrukerne ønsker nå å handle inn varene selv, for å sikre seg markedets laveste priser.

 

Tidligere var det vanlig at håndverkeren stod for både innkjøpene og jobben. Dette ga liten konkurranse, og kom ikke forbrukerne til gode. Fremdeles opererer de fleste av våre konkurrenter slik, gir håndverkerne 50-70% rabatt, og håndverkeren gir igjen sluttkunden 10-20% rabatt. Sluttkunden opplever at han/hun gjør en god handel, fordi han/hun har fått rabatt på en dyr vare, men varen blir ikke noe bedre av at de settes kunstig høyt opp i pris.

 

Right Price Tiles søker verden rundt etter de beste produktene. Vi handler i dag fliser fra Spania, Italia, Portugal, Tyrkia, Egypt, India, Kina og Sør Amerika. Vi kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk. Sammen med resten av den europeiske kjeden, har vi en veldig sterk innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets absolutt beste innkjøpspriser. Disse innkjøpsprisene gir oss et stort konkurransefortrinn overfor våre konkurrenter. Right Price Tiles tilbyr førsteklasses fliser til markedets laveste priser.

 

I hver butikk har vi et stort lager med gulv- og veggfliser, med matchende border og dekor, samt marmor, skifer, granitt, mosaikk, glassbyggestein, parkett, laminat, panelplater og synlige VVS produkter. I Larvik har vi et enormt sentrallager og distribusjonssenter. Det er derfor ingen ventetid hos oss. Kunden må ikke betale for flisene først, for så å vente i 4-5 uker mens de blir bestilt. Kunden kan ta med seg flisene samme dag, eller få dem levert når det passer deg.

 

Hos Right Price Tiles anbefaler vi Mapei sine produkter for flis og naturstein. Siden 1976 har Mapei, eller Rescon som det het den gang, vært Norges ledende produsent av bygg- og anleggsprodukter. Rescon ble i 1999 kjøpt opp av den verdensledende italienske produsenten Mapei, og ble hetende Rescon Mapei. Høsten 2012 endret selskapet navnet til Mapei AS. Produktene blir produsert i Norge, på Mapei sin fabrikk i Odalen.

 

Vi bruker kun kjente norske og europeiske underleverandører på annet tilbehør: spanske Maderas Iglesias leverer parkett, sveitsiske Krono Swiss leverer laminat, Spesial Verktøy og Duri Fagprofil leverer verktøy og anerkjente Danfoss leverer gulvvarme fra Danmark.

 

Salgspersonellet vårt er grundig trent til å gi kundene råd valg av fliser og flislegging. Vi anerkjenner at det å velge en flis og gulv kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresne kunden, og vi tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen kunden behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.

 

Lenker
Min side