Til toppen

Oppussing med Komikerfrue

Oppussing hjemme er for noen et spennende prosjekt, mens andre blir svett av bare tanken.

Marna Haugen Burøe er kjent for bloggen KomikerfrueMarna Haugen Burøe er kjent for bloggen Komikerfrue, Skal vi Danse 2017 og fra TV2 Livsstil- serien Bloggerne. Med sitt sprudlende og jordnære vesen har hun vunnet folkets stemmer i Vixen Influencer Awards i 2014, 2016 og 2017. Se mer på komikerfrue.no og @komikerfrue på instagram. 

Hjemme hos Marna og familien i Ski er det full aktivitet i hverdagen med både to og firbente. Som småbarnsmor og en av Norges mest folkekjære bloggere strekker ikke alltid tiden til for å ha et visningsklart hjem, men dette gir hjemmet varme og personlighet.

Etter en lang prosess med totalrenovering av enebolig, fremstår det nå som en moderne og stilrent hjem med fokus på solide materialer og tidsriktige interiør. Marna kommer fra en kunstnerfamilie, og elsker å blande contemporary med tidløst design.

"Det var vel først da vi skulle pusse opp hus
selv at jeg fikk øynene opp for interiør og tok
skikkelig dypdykk i en verden som er kjempegøy!"Med jordtoner og støvete nyanser av blått har Marna skapt en behagelig oaseMed jordtoner og støvete nyanser av blått har Marna skapt en behagelig oase i stuen med god hjelp fra interiørstylist, Annette Nordstrøm. Den solide og tidsriktige grå eikeparketten er levert av oss i Right Price Tiles, Vestby.

Mye for pengene. Som Sunnmøringer flest er også Marna opptatt av å holde kostnadene nede. For oppussing kan fort bli dyrere enn man har tenkt.

" Hos Right Price Tiles møtte vi flinke folk som ga oss god veiledning og ikke minst, det var der vi fikk aller mest for pengene. Det koster å pusse opp hus, men så ville jeg jo ha det fint også da. Right Price Tiles følger med på trendene og kan greiene sine, tommel opp! sier Marna

Marna sitt stue med parkett fra Right Price Tiles
Oppussingstips. Selv om man har mange ideer og interiørinspirasjon fra sosiale medier, så kan det være greit å få hjelp til å samle trådene. Marna fikk god hjelp fra interiørstylist og fotograf Anette Nordstrøm til å skape en helhetlig look.

"Et kjempesmart tips jeg fikk fra Anette var å legge sammen materialprøver på gulvet for å se hvordan farger og materialer fungerer sammen i det aktuelle rommet. Det er også veldig smart å ha en arbeidsplan dersom man skal gjøre mange ting, slik at hodet ikke går og tenker på "alt det skal gjøre" men kan konsentrere seg om dagens oppgaver i stedet, forteller Marna"


Marna forteller om opplevelsen ved å handle hos Right Price Tiles


Relaterte artikler