Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

På tur med Right Price Tiles

Vi har jobbet 1 måned nå med å kartlegge nye trender og tendenser for flis. I en uke jobbet vi med å lage moodboards til 6 ulike stiler og fotogarferte kollasjer med fliser vi følte representerer stilene godt fra sortimentet som er i butikkene til Right Price Tiles nå og fremover i vår. Det er masse fint i butikken allerede og stadig kommer det inn nyheter i kolleksjonen. Det siste tilskuddet er de tøffe hexagon flisene i grått, sort og hvitt. Så fikk vi spørsmål om vi hadde lyst å være med Right Price Tiles på messe og innkjøp i Spania og det ville vi selvfølgelig!

 

Målet for turen var å finne trendfliser som ikke er å finne i det norske markedet. Vi skulle også tilpasse innkjøpene til de nye stilrettingene som vi allerede har utarbeidet. Det er så utrolig gøy å få være med på tur å faktisk velge ut det som skal komme i butikkene til våren og sommeren!

Under er en liten film fra turen vår sammen med Right Price Tiles:

 

 

 

Mandag natt ringte vekkerklokken 3 på natten, siden vi skulle fly grytidlig for å få mest mulig ut av messen i Valencia samme dag. Flis er ”Big business” i Spania som er store eksportører av varen, så vi var advart om at det var mye å se på og store messeområder.

 

Det var virkelig store områder over flere etasjer og vi fløy rundt fra stand til stand for å se så mange utstillere som mulig. I løpet av 3 dager så er det store og viktige beslutninger som skal tas, så vi hadde alle full fokus.

 

Mange stands hadde flotte inspirasjonsutstillinger. Det var virkelig et hav av utstillere som vi måtte innom før vi landet på våre favorittprodukter. Da handler det om å ikke la seg blende av flotte utstillinger, men virkelig se på flisen og holde seg til agendaen for innkjøpene som er planlagt.

 

Dette er en del av varene som ble bestilt og som kommer inn i trendkolleksjonen til Right Price Tiles etter påske. Det er så kule varer og vi gleder oss virkelig til å få et så flott utvalg av fliser til Norge, og til å vise dere mer av det som kommer utover!

 

Denne teksten er sakset fra Annette&Christian, les hele bloggen her.

Lenker
Min side