Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Finn din stil og velg riktig parkett

Finn din stil og velg riktig parkett

Gjør hjemmet lunt og stilrent med kvalitetsparkett fra Holz som ikke koster skjorta.

Våre kvalitetsgulv er produsert med stor oppmerksomhet på detaljer og er designet for å passe perfekt inn i den skandinaviske livsstilen. Velg blant et bredt utvalg av nordisk inspirerte stiler og farger som passer perfekt til ditt hjem.

Med parkett skaper du et hjem som føles innbydende og vakkert i mange år fremover. Ta en titt på vårt utvalg av prisgunstige parkettgulv og finn det perfekte gulvet for ditt hjem i dag!

Finn din stil og velg riktig parkett

Parkettgulv er en tidløs og populær løsning for deg som ønsker kvalitet og stil. Som en av de største flatene i hjemmet ditt, fortjener gulvet spesiell oppmerksomhet når det gjelder å understreke stemningen og interiørstilen. Et vakkert parkettgulv kan til og med bli selve midtpunktet i rommet og skape en imponerende wow-faktor.

Her hjelper vi deg til å skille på de ulike gulvtypene.

Hva er forskjellen på ulike parkettyper ?

1-stavs parkett

1-stavs parkett er folkets absolutte favoritt. Med denne typen gulv får du følelsen av å ha et ekte heltregulv. Her utgjør hver enkelt planke en hel bredde. Dette gir et naturlig utseende med synlige enkeltstaver, og skaper en moderne og stilren atmosfære i rommet.

1-stavs parkett passer for deg som ønsker et lunt og nøytralt gulv med kvalitet.

 

3-stavs parkett

3-stavs parkett har lenge vært en favoritt i norske hjem og er fortsatt populær. Denne typen parkett består av tre staver som tilsammen dekker bredden på et plankebord. 3-stavs parkett gir ofte et mer levende utseende enn 1-stavs parkett, siden hver enkelt lamell i gulvet har sin unike struktur, spill og fargevariasjon.

Passer for deg som søker en rimeligere løsning samtidig som du ønsker mer fargespill og variasjon i tidløs eikeparkett.

Fiskebeinsparkett

Fiskebeinsparkett er en tradisjonell gulvstil der parkettplankene er arrangert i et karakteristisk mønster som ligner på fiskebeinsgrader, også kalt “herringbone” på engelsk. Mønsteret er diagonalt og dannes ved å legge plankene i en vinkel på 90 grader mot hverandre, noe som gir et vakkert og tidløst uttrykk.

Fiskebeinsparkett passer for deg som ønsker et vakkert og klassisk uttrykk som setter fokus på gulvet, enten du har en klassisk eller moderne stil.

Chevronparkett

Chevronparkett er parkettgulv der plankene danner et markant V-formet mønster med en vinkel på 45 grader. Det gir en elegant og luksuriøs stil.

Chevronparkett passer for deg som ønsker et vakkert og ærverdig uttrykk som setter markert fokus på gulvet, enten du har en klassisk eller moderne stil.

Sjekk vårt parkettutvakg her.

Lenker
Min side