Til toppen

Plan R35 20 Kg

201030304
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 3 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Hurtigherdende finsparkel for gulv innendørs. For reparasjon, oppretting, fallbygging og håndsparkling av gulv. Gir en meget fin overflate som kan belegges allerede etter 3 - 4 timer


Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE Plan R35 Plus er en hurtigherdende sementbasert finsparkel for gulv og vegg innendørs i tykkelser fra 0 - 50 mm. Plan R35 Plus består av sement, velgradert, fint tilslag og syntetiske tilsetningsstoffer. Plan R35 Plus er en tiksotropisk pasta som lett kan påføres, har god heftfasthet mot underlaget og som tørker så raskt at påfølgende maling, legging av gulvbelegg eller keramiske belegg kan utføres allerede etter 3 til 4 timer. Plan R35 Plus herder uten svinn og sprekkdannelse, og oppnår høy bøyestrekk- og trykkfasthet etter kort tid. Overflaten har i tillegg høy slitasjemotstand. Den ferdige overflaten der Plan R35 Plus brukes er meget glatt, hvilket gjør den spesielt egnet til legging av alle typer myke gulvflater og belegg. Ved å tilsette en polymertilsats; Latex Plus til Plan R35 Plus, forbedres vedheft til metallflater, gamle gummigulv, PVC, sponplater, parkett, treverk, linoleum og tilsvarende overflater. NB! MAPEI vedstår seg ikke EC1 sertifiseringen på produktet ved tilsetning av Latex Plus.

BRUKSOMRÅDE
For reparasjon, avretting og utjevning av gulv, vegger, trapper og hjørner der det er behov for hurtig avbinding og herding, samt for å få en glatt overflate. Eksempler på bruk: • Sparkling av betong, Støpemørtel B20/B30, Confix samt finsparkling på VR-Støp, Conplan ECO og Uniplan ECO. • Sparkling av terrazzo, keramiske fliser og naturstein. • Sparkling av betongvegger og sement puss. • Reparasjon og avretting av trapper, reposer og søylekanter.

BRUKSANVISNING
Forbehandling Underlaget må være rent, fast og tørt, samt fritt for støv og løst materiale, maling, voks, olje, rust, mørtelrester og andre forurensninger. Sugende eller veldig porøse betongflater kan primes med Primer ECO fortynnet med vann 1 : 3 for å sørge for at underlaget har jevn sugeevne. På tette, glatte underlag, slik som keramiske fliser eller naturstein, påføres et strøk Mapeprim SP etter å ha vasket overflaten med et egnet vaskemiddel. Dette sikrer god heft til underlaget. Påfør Plan R35 Plus innen 24 timer etter priming. Blanding Hell innholdet av en sekk/pose med Plan R35 Plus opp irent vann under omrøring, og fortsett omrøring med en saktegående drill med visp inntil du oppnår en jevn, homogen, klumpfri pasta. Brukstiden er ca. 15 minutter (ved +20°C). Vanntilsetningen er 6,0 - 6,4 liter pr. sekk á 20 kg og 1,5 - 1,6 liter pr. pose á 5 kg. Bruk ikke mer vann enn det som er anbefalt under blanding, og tilsett ikke mer vann etter at blandingen har begynt å størkne. Utstøping Blandingen kan påføres med egnet murerverktøy, f.eks. med en lang glattsparkel. Om nødvendig kan flere sjikt påføres etter hverandre (vent ca. 40 til 50 minutter mellom hvert sjikt, avhengig av temperaturen). Overflater som har blitt glattet med Plan R35 Plus er klare for påfølgende behandlinger allerede 3 til 4 timer etter at Plan R35 Plus er påført. Brukes ikke ved temperaturer lavere enn +5ºC og beskytt overflaten mot rask uttørking. Rengjøring Plan R35 Plus kan skylles av hender og verktøy med vann før den har størknet.

FORBRUK
Ca. 1,5 kg/m² pr. mm tykkelse.

EMBALLASJE
Plan R35 Plus leveres i sekker á 20 kg og poser á 5 kg (Alu-pack).

LAGRING
Hvis den lagres på et tørt sted er Plan R35 Plus bestandig i minst 12 måneder. Oppbevaring av Plan R35 Plus kan over tid øke størkningstiden, men har ingen innvirkning på sluttegenskapene.

SIKKERHETSINSTRUKSJONER FOR KLARGJØRING OG BRUK
Plan R35 Plus inneholder sement som i kontakt med svette eller andre kroppsvæsker gir en irriterende alkalisk reaksjon. Bruk hansker og vernebriller. For mer utfyllende informasjon vedrørende sikker håndtering av våre produkter, vennligst se siste utgave av sikkerhetsdatablad.
PRODUKT FOR PROFESJONELL BRUK

MERK
De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne produktbeskrivelse representerer vår nåværende kunnskap og erfaring om produktene. All overstående informasjon må likevel betraktes som retningsgivende og gjenstand for vurdering. Enhver som benytter produktet må på forhånd forsikre seg om at produktet er egnet for tilsiktet anvendelse. Brukeren står selv ansvarlig dersom produktet blir benyttet til andre formål enn anbefalt eller ved feilaktig utførelse. Vennligst referer til siste oppdaterte versjon av teknisk datablad som finnes tilgjengelig på vår webside www.mapei.no

Vekt pr. enhet 20.0 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm