Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Procon Finerpanel 15x300x2400

Produktnummer: 205010615
Nettlager:
Procon

Procon Finerpanel er en enkel og stabil løsning for oppbygging av bakvegg med godt skruefeste på baderom, kjøkken og andre rom der man har behov for disse.

inkl. mva.

Procon Finerpanel er en enkel og stabil løsning for oppbygging av bakvegg med godt skruefeste på baderom, kjøkken og andre rom der man har behov for disse.

Procon Finerpanel er en ekstremt sterk og skrufast finèr siden den er produsert av eukalyptus, noe som er en mye mer robust og hardere tresort enn tradisjonelle tresorter som furu og gran. Panelene er også mer stabile med tanke på vridninger og kurving som ofte kan være en utfordring med finerplater i tykkelser på 12 og 15mm.

Panelene er produsert i formatet 300x2400mm foreløpig, i tykkelsen 15mm. Finerplatene tilfredsstiller kravene i TEK 17 som underlag for gips eller våtroms plater på baderom.
 

Sertifiseringer

Easyboard Procon finerpanel er CE sertifisert i henhold til EN 13986:2015 Klasse 2 for bruk i fuktig miljø. Produktet er FSC sertifisert av produsent og av råvareleverandør til produsent. Trematerialene i produktet er dokumentert i henhold til EU sin Tømmerforordning «REGULATION (EU) No 995/2010 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 20 October 2010»

fsc sertifisering logo ce sertifisering

Finerpanelene er produsert i formatet 300x2400 med not og fjær på 4 sider (TG4) noe som gjør monteringen og transporten mye enklere.
Egenskaper:

  • Easyboard Finerpanel
  • Bredde: 300mm
  • Lengde: 2400mm
  • Tykkelse: 15 mm
  • Ekstremt sterkt og skrufast
  • Brukes til oppbygging av baderom
  • Minsker faren for spenninger

Spar tid med Procon Finerpanel

Easyboard Procon Finerpanel har svært mange bruksområder og fagfolk innen bransjen ser verdien med raskere gjennomført arbeid med god og solid resultat. Easyboard kan monteres på alle sider. Det er enkelt å bære i trange trappeoppganger og prosjektplasser. Enkelt å bruke finerplater oppdelt. Gjør også at du vil få mindre svinn. Finerpanel egner seg godt som underlag for Procon våtromsplater. Du vil få en solid konstruksjon i henhold til kravene.

procon logo
 

Farge Trefarget
Format 2400x300x15
Materialtype Finer
Overflate Finer
Bruksområde(r) Bad/Kjøkken/Tak
Garanti 5 år
Høyde 15 mm
Tykkelse 15 mm
Vekt Pr. Enhet 6 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 2400 mm
Bredde 600 mm
Pakkeinnhold 1.0

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side