Til toppen

Rens og behandling av fliser

Hos Right Price Tiles finner du alt av rensemidler og tilbehør for ditt nye prosjekt. Vi fører kvalitetsprodukter til lave priser. 

Sorter etter:
Kampanje

Fugger Glattemiddel 500ml

Fugger glattemiddel på flaske 500 ml. Enkelt for bruk med spray funksjon.
202060215
Kampanje

Surfamix C 1l

SurfaMix C er en vanntynnbar, latex-­‐fri, miljøvennlig og profesjonell mørteltilsetning og primer for utvendig og innvendig bruk. Brukes i betong, puss og alle typer mørtel. Forbedrer vedheft, elastisitet, støpelighet og vannmotstand.
202060622
Kampanje

Surfapore M 0,5l

SurfaPore M er laget for marmor, granitt, skifer og finere betongoverflater. Den har vann-og oljeavstøtende egenskaper samtidig som den tåler høye temperaturer. Dette gjør den ideell for benkeplater, bad, skifer o.l.SurfaPore M er toppmodellen i SurfaPore serien og beskytter selv de fineste overflater uten å legge igjen film eller hinne på toppen. Den hindrer vann og olje å trenge inn i overflatene dine.
202060627
Kampanje

Desalin AM Sopp & Algefjerner

DeSalin AM er et konsentrert vannbasert middel, som effektivt bekjemper og desifinserer mugg, alger, grønske og mikroorganismer/svartsopp DeSalin AM kan benyttes på alle vaskbare underlag ute som inne, og etterlater ingen misfargninger på det behandlede underlaget. Produktet er basert på en unik aktiv sammensetning av sopp og algebekjempende ingredienser, og er ekstremt effektivt til å trenge helt inn og nøytraliserer rotstrukturen til mikroorgansimer. DeSalin AM kan benyttes på alle typer underlag, fra malte flater til takstein. Effekten er den samme uansett underlag. Produktet er spaltet til nanopartikkel base, hvilket gjør produktet uhyre effektivt til nærmest alle typer rensejobber. Forbruk: 8-10 m2 pr/L
202060636
Kampanje

Fugirein Fugerensemiddel 500ml

Fugirein Fugerensemiddel 500ml. Rene fuger gjort enkelt da det renser både sementbaserte og andre type fuger. Kan brukes på kjøkken, bad og vinduer.
202060210
Kampanje

-Fugger Clean 400ml

Clean All er et unikt skumrengjoringsmiddel for eks.: glass, speil, keramiske fliser,armaturer og meta llf later m.m.
202060219
Kampanje

Wonder Wipes 80stk HL

WONDER WIPES er en unik myk rengjøringsklut, uten vann og White Spirit, som fjerner effektivt div. kjemikalier og fett, i uherdet tilstand. Eks. maling, silikon, poly­urethan, olje, tjære etc. Tilsatt lanolin og er antibakteriell.
202060232
Kampanje

SV Aqualex Glattemiddel 0,75l

Glattemiddel til utglatting av alle typer fugemasse. Med denne går silikonering som en drøm.
202060242
Kampanje

Surfapore C 1l

SurfaPore C er laget for å beskytte betong og kan brukes på gulv, vegg, belegningstein, teglstein og mange typer naturstein. Den kan brukes både innendørs og utendørs. Impregneringsvæsken trekker dypt inn i underlaget og binder seg til poreveggene på et mikroskopisk nivå. SurfaPore C er klassifisert som vanntett på betongvegg. Samtidig gjør produktets oppbygning at underlaget beholder 96 % av pusteevnen.
202060611
Kampanje

Desalin C 1l

DeSalin C er en organisk syre som fjerner groe og kalk- og saltslør. Produktet er laget for å supplementere SurfaPore serien siden det nullstiller underlaget og klargjør det for impregnering. DeSalin C skal i utgangspunktet tynnes ut i forholdet 1 del DeSalin C og 4 deler vann.
202060615