Til toppen

Servanter

Hos Right Price Tiles finner du et stort utvalg servanter.

I vårt utvalg finner du bolleservanter som monteres på toppen av benkeplaten og fremstår klassisk og elegant, vegghengte servanter som monteres på veggen og ofte benyttes på små toalett/baderom, samt gulvstående servanter som strekker seg fra gulvet og opp og gir en unik stil.

Vi har god kompetanse på dette feltet og hjelper deg gjerne med å finne riktig servant til ditt bad eller toalett.

Sorter
Nyhet

Remo Vegghengt servant 38 Hvit

Vetro Remo er en rektangulær vegghengt servant for gjestetoalettet. Kommer i hvitt porselen og monteres med kranen på høyre side av servanten.
506010143

Modena Servant 36 Sort Matt

Vetro Modena bolle vask er en elegant porselensvask i sort. Vasken er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate.
506010116
Nyhet

Firenze Servant 40 Grå Matt

Vetro Firenze bollevask er en keramisk elegant rund vask, som kommer i en nedtonet lys grå matt farge, som tar opp fargen i de fleste av våre fliser.
506010139
Nyhet

Remo Vegghengt servant 38 Sort matt

Vetro Remo er en rektangulær vegghengt servant for gjestetoalettet. Kommer i sort matt porselen og monteres med kranen på høyre side av servanten.
506010144
Nyhet

Asti Vegghengt Servant 43 Matt Hvit

Vetro Asti er en vegghengt servant for gjestetoalettet, med en bredde på 43 cm dybde 39 cm og høyde på 13,5 cm. Kommer i hvit matt porselen og monteres rett på vegg.
506010145
Nyhet

Asti Vegghengt Servant 43 Matt Sort

Vetro Asti er en vegghengt servant for gjestetoalettet, med en bredde på 43 cm dybde 39 cm og høyde på 13,5 cm. Kommer i sort matt porselen og monteres rett på vegg.
506010146

Firenze Servant 40,5

Vetro Firenze bollevask er en elegant porselensvask i hvitt. Vasken er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate.
506010113

Foggia Servant 38 Hvit Sølv

Servant i hvit porselen med søvdekor. For montering på topplate.
506010136

Novara Servant 36 Hvit Gull

Vetro Novara bollevask er en elegant rund porselensvask i hvit og gull. Vasken er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate.
506010122

Latina Servant 36 Sort Gull

Vetro Latina bollevask er en vask laget av porselen, med sort farge utvendig og gullfarge på innsiden. Vasken er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate.
506010120

Andria Servant og SeeMe Høy Grå Kran

Andria servant og SeeMe servantkran er begge produkter fra kvalitetsmerket Vetro. Bollevasken er av porselen med en granittgrå matt utside, som matcher elegant med SeeMe kranen.
506001000
 pr stk
✅Bestill og hent i dag

Ferrara Servant 40 Sort Rosegull

Vetro Ferrara bollevask er en elegant, rund vask i sort og rosegull. Bollevasken er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate.
506010119

Servant eller bollevask?

Servanter finnes i mange ulike former og typer. Valg av en baderomsservant avhenger av plass på badet/toalett. Vegghengt servant monteres på veggen og brukes ofte på små toalett/baderom med tanke på plassbesparelse.

En gulvstående servant er unikt i design og strekker seg fra gulvet og opp. Monteres inn til veggen. Design kan variere fra moderne til klassisk. Underlimt servant monteres under benkeplaten og fremstår med rene linjer og minimalistisk.

Underlimt vask gir en glatt og kantløs løsning samtidig er det enkelt å renholde. Nedfelt servant senkes i benkeplaten og fremstår som implementert i benkeplaten.

Bollevask servant finnes i mange varianter og materialer. Servanten i seg selv fremstår elegant og gir mulighet til fritt montering på de fleste benkene. Servanten gir en moderne men likevel elegant bollevask . Bolleservant har kommet mer de siste årene og er mer trendy på baderom.

 Dem skiller seg mer ut og gir et klassisk bad. Når valget har falt på en bolleservant er det viktig å tenke på servantkran som må være høy. Dette for å ha godt nok plass til hender i vasken og unngå vannsøl.

Vasken tåler daglig bruk og er lett å rengjøre. Høyglanset overflate gir et moderne uttrykk men likevel elegant design. Vi har stor utvalg av servanter som definitivt passer enhver interiørstil.

Velg mellom porselen servanter eller bollevask. Finn din unike stil.