Til toppen

Servantarmatur

Servantarmatur kommer i mange forskjellige former men med ulike funksjoner. Derfor er det viktig å velge armatur som oppfyller den enkelte krav. Vi har i dag ettgreps armatur, togreps armatur og elektriske armaturer. Ettgreps servantbatteri er utstyrt med ett grep som gjør at vannmengden og temperaturen styres deretter. Togreps servantbatteri er utstyrt med to grep hvor vannstyrke og vanntemperatur står hver for seg og blir styrt deretter. Nå det kommer til elektriske servantbatterier blir vannet styrt ved sensorstyring og er berøringsfri. Temperaturen og mengden på servantarmatur stilles inn på forhånd. Elektroniske servantarmaturer går enten på strøm eller batteri som kobles på. Når vi kommer til stiler er det den enkelte valg og utseende som avgjør valget. Vi må tenke på type vask vi skal ha. Om vi bruker en bollevask er skal det da brukes høy servantkran, dette er også om man har en liten servant så skal vi tenke på størrelsen til servantbatteri og at den står i stil med servanten og funksjonen. Servantbatteriet er det utstyret på badet som blir mest brukt, og det er derfor viktig å velge en armatur som oppfyller den enkeltes krav. Man kan få armaturer med ettgreps batteri, togrepsbatteri eller elektroniske armaturer. Funksjon og design er viktige elementer å tenke på ved valg av armatur.

SeeMe Kran Sortkrom

SeeMe servantkran fra Vetro har et unikt stramt uttrykk med slanke rette detaljer. Det passer perfekt til alle stilrene bad, hvor man ønsker det lille ekstra. Kranen er svært brukervennlig og produsert i massiv messing, og utstyrt med de beste komponenter. Fargen har vi definert som sortkrom, som er en ny og spenstig farge til baderommet. Kroppen og tuppen på hendelen har ekstra fasettslipte detaljer. Det samme kommer igjen på monteringsskiven mot servanten. Tuten bygger 140mm fra senter i kranen og ut til midten av vannstrålen. 121 mm fra tuten til benkeplaten. Totalhøyde 200 mm. Våre Vetro kraner er utstyrt med en stor kranmutter, så det er enkelt å montere kranen uten verktøy. I tillegg følger det med en ekstra kranmutter i forpakningen, for tilpassing til enhver servantvask.
509030327

SeeMe Høy Kran Sortkrom

Unikt design med slanke detaljer. Produsert i messing med komponenter av høy kvalitet. Høy modell monteres på topplate til bollevask.
509030328

SeeMe Kran Granittgrå Krom

SeeMe servantkran fra Vetro har et unikt stramt uttrykk med slanke rette detaljer. Det passer perfekt til alle stilrene bad, hvor man ønsker det lille ekstra. Kranen er svært brukervennlig og produsert i massiv messing, og utstyrt med de beste komponenter. Fargen har vi definert som granittgrå, som har en matt overflate og er en ny og spenstig farge til baderommet.
509030329

SeeMe Høy Kran Granittgrå Krom

Unikt design med slanke detaljer. Produsert i messing med komponenter av høy kvalitet. Høy modell monteres på topplate til bollevask.
509030330

Bau Kran Krom Mod. 2020

Vetro Bau servantkran i krom har et delikat uttrykk med runde tidsriktige former. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servantvask.
509030325

Bau Kran Sort Mod. 2020

Vetro Bau servantkran i sort har et delikat uttrykk med runde tidsriktige former. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servantvask.
509030326

Bau Høy Kran Sort

Vetro Bau Høy servantkran i sort har et delikat uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i en lys gullfarge, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servantvask.
509030317

Cloud Kran Krom

Vetro Cloud servantkran i krom er produsert i messing. Ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. For montering på servant eller benk. Vetro Cloud servantkran er utstyrt med en stor hendy kranmutter, så det kan enkelt monteres uten verktøy. Medfølger en ekstra kranmutter i forpakningen for tilpassing til enhver servantvask.
509030315

Mark Høy Kran Krom

Vetro Mark Høy servantkran har et stramt og maskulint uttrykk, som er produsert i messing. Mark kranen finnes i to høyder 176 mm for montering rett på servantvask og 314 mm for montering på benk ved frittstående vask.
509030310

Allen Servantkran Krom

Vetro Allen servantkran i krom og produsert i messing. Et stilrent ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. Vetro Allen servantkran finnes i to høyder på 137 mm for montering direkte på vask og 296 mm som er et høy servantkran for montering på benk med frittstående vask.
509030301

Bau Kran Rose Gold

Vetro Bau servantkran i rose gold har et delikat og røft uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i rosegull, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servant.
509030320

Bau Høy Kran Rose Gold

Vetro Bau servantkran i rose gold har et delikat og røft uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i rosegull, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servant.
509030321