Til innholdet
Til toppen

Servantarmatur

Servantarmatur kommer i mange forskjellige former men med ulike funksjoner. Derfor er det viktig å velge armatur som oppfyller den enkelte krav. Vi har i dag ettgreps armatur, togreps armatur og elektriske armaturer. Ettgreps servantbatteri er utstyrt med ett grep som gjør at vannmengden og temperaturen styres deretter. Togreps servantbatteri er utstyrt med to grep hvor vannstyrke og vanntemperatur står hver for seg og blir styrt deretter. Nå det kommer til elektriske servantbatterier blir vannet styrt ved sensorstyring og er berøringsfri. Temperaturen og mengden på servantarmatur stilles inn på forhånd. Elektroniske servantarmaturer går enten på strøm eller batteri som kobles på. Når vi kommer til stiler er det den enkelte valg og utseende som avgjør valget. Vi må tenke på type vask vi skal ha. Om vi bruker en bollevask er skal det da brukes høy servantkran, dette er også om man har en liten servant så skal vi tenke på størrelsen til servantbatteri og at den står i stil med servanten og funksjonen. Servantbatteriet er det utstyret på badet som blir mest brukt, og det er derfor viktig å velge en armatur som oppfyller den enkeltes krav. Man kan få armaturer med ettgreps batteri, togrepsbatteri eller elektroniske armaturer. Funksjon og design er viktige elementer å tenke på ved valg av armatur.

Sorter etter:

-Allen Kran Sort Krom

Vetro Allen servantkran i sort krom produsert i messing. Et stilrent ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. Vetro Allen servantkran finnes i to høyder på 137 mm for montering direkte på vask og 296 mm som er et høy servantkran for montering på benk med frittstående vask.
509030303

-Joy Kran Krom

Vetro Joy servantkran i krom er produsert i messing. Ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. For montering på servant eller benk. Vetro Joy servantkran er utstyrt med en stop hendy kranmutter, så det kan enkelt monteres uten verktøy. Det medfølger en ekstra kranmutter i forpakning for tilpassing til enhver servantvask.
509030314

Cloud Kran Krom

Vetro Cloud servantkran i krom er produsert i messing. Ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. For montering på servant eller benk. Vetro Cloud servantkran er utstyrt med en stor hendy kranmutter, så det kan enkelt monteres uten verktøy. Medfølger en ekstra kranmutter i forpakningen for tilpassing til enhver servantvask.
509030315

Bau Kran Sort

Vetro Bau servantkran i sort har et deliakt uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i sort matt, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servantvask.
509030316

Bau Høy Kran Sort

Vetro Bau Høy servantkran i sort har et delikat uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i en lys gullfarge, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servantvask.
509030317

-Grohe Start Kjøkkenkran

GROHE Start-kolleksjonen kjennetegnes av funksjonell perfeksjon i ren design. For å gjøre de daglige gjøremålene på kjøkkenet enklere, har disse produktene en rekke praktiske funksjoner, for eksempel en integrert temperaturbegrenser som beskytter mot skålding. For enkel rengjøring har kranene i denne kolleksjonen en glatt, hel kropp belagt med blank GROHE StarLight®-krom. GROHE Start-kolleksjonen har en rekke funksjoner, for eksempel separate interne vannveier for rent vann til kjelen, vårt Easy Exchange Mousseur-system som lar deg skru ut strålesamleren med en mynt når den skal rengjøres eller skiftes, samt den energisparende GROHE SilkMove® ES-teknologien. Kolleksjonen har en rekke modeller med forskjellige svingbare tuter slik at du enkelt finner den perfekte løsningen til ditt kjøkken.
509010112

Grohe Eurosmart Cosmopolitan Kjøkkenkran

I denne stilen finner du topp moderne design kombinert med topp kvalitet. Kolleksjonen har en elegant, helhetlig design med rene linjer, fra kranen til hendelen, som passer i hjemmet ditt. Avansert teknologi som GROHE StarLight® og GROHE SilkMove® sørger for at kranen er skinnende blank og at det er enkelt å justere vanntemperatur og vannmengde for ultimat komfort. Oppdag GROHE Eurosmart Cosmopolitan – en kombinasjon av tidløs design og topp kvalitet til gode priser.
509010113
Nyhet

Bau Kran Rose Gold

Vetro Bau servantkran i rose gold har et delikat og røft uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i rosegull, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servant.
509030320
Nyhet

Bau Høy Kran Rose Gold

Vetro Bau servantkran i rose gold har et delikat og røft uttrykk med runde tidsriktige former. Overflaten på servantkranen er i rosegull, produsert i messing. Bau servantkranen finnes i to høyder 189 mm for montering rett på vask, og i 334 mm for montering på benk ved frittstående servant.
509030321
Nyhet

Vila Kran Krom

Vetro Vila servantkran i krom er produsert i messing. Ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. For montering på servant eller benk.
509030322

Hg Cento L Kjøkkenkran

HANSGROHE CENTO L KJØKKENKRAN er en 1-greps kjøkkenkran med høy 360° svingtut med god plass under tuten. Kranen har keramisk innmat av høy kvalitet og fleksible tilslutningsslanger. Forkrommet utførelse
509010110