Til toppen

Servantskap

Hos oss i Right Price Tiles finner du smarte og vakre baderomsløsninger for deg, enten du har et lite baderom eller et stort et. Sett sammen en egen pakke etter eget ønske og mulighet. Husk at vi selger møbel, servant, speil og høyskap separat.

Sorter etter:
Kampanje

Tiny Badromsinnredning og vask 45 Sort

Baderomsinnredning til gjesteoaletter og mindre bad, der skap og servant er sort, og håndtaket som følger med er gullfarget.
502010133
Kampanje

Compact Baderomsinnredning 60 cm Sort

Trendy og nett baderomsinnredning i sort matt overflate. Servant, kran, håndtak, flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat. Når det gjelder håndtak, har vi et stort utvalg håndtak i sort, krom, gull og rosegull
502010132
Kampanje

Tind Baderomsinnredning 60 Eik

Et moderne, plassbesparende baderomsmøbel på 60 cm. med full utnyttelse av skuffene. Overflaten er matt og eikefarget. Porselensvask må bestilles i tillegg.
502010128
Kampanje

Tind Baderomsinnredning 60 Sort

Et moderne, plassbesparende baderomsmøbel på 60 cm. med full utnyttelse av skuffene. Overflaten er sort og matt. Porselensvask må bestilles i tillegg.
502010127
Kampanje

Tind Baderomsinnredning 80 Eik

Et moderne baderomsmøbel på 80 cm. med full utnyttelse av skuffene. Overflaten er eikefarget og matt. Porselensvask må bestilles i tillegg.
502020224
Kampanje

Tind Baderomsinnredning 80 Hvit

Et moderne baderomsmøbel på 80 cm. med full utnyttelse av skuffene. Overflaten er hvit og matt. Porselensvask må bestilles i tillegg.
502020222
Kampanje

Tind Baderomsinnredning 80 Sort

Et moderne baderomsmøbel på 80 cm. med full utnyttelse av skuffene. Overflaten er sort og matt. Porselensvask må bestilles i tillegg.
502020223
Kampanje

Miletto Baderomsinnredning 90 Grå

Et moderne baderomsmøbel i grått med kvalitetsskuffer. Møbelet er 90 cm. bredt og kun 39 cm. dypt. Skroget leveres ferdig satt sammen, ikke flatpakket.
502020226
Kampanje

Miletto Baderomsinnredning 90 Grønn

Vetro Miletto er et kompakt baderomsmøbel 90 cm i grønn farge som passer inn på de mindre eller smalere bad. Med den matte overflaten, kan du velge hvilket håndtak du vil montere på selv.
502020227
Kampanje

Hitra Baderomsinnredning 80 Hvit

Klassisk hvit baderomsinnredning i 80 cm. bredde. Topplate i sort eller hvitt, eller hvit servant kommer i tillegg.
502020228
Kampanje

Miletto Baderomsinnredning 90 Hvit

Et moderne baderomsmøbel i hvitt med kvalitetsskuffer. Møbelet er 90 cm. bredt og kun 39 cm. dypt. Skroget leveres ferdig satt sammen, ikke flatpakket.
502020225
Kampanje

Hitra Baderomsinnredning 80 Grå

Klassisk grå baderomsinnredning i 80 cm. bredde. Topplate i sort eller hvitt, eller hvit servant kommer i tillegg.
502020229

Valg av baderomsmøbler har stor betydning for et vellykket baderom. Design og stil gjenspeiler badets eiers identitet, og da er det viktig å finne riktige uttrykket og dimensjoner på innredningen. Møbelstørrelsen er avheng av størrelsen på badet. Mindre baderom med liten plass bør møbelet være nett samtidig som plassen skal utnyttes godt. Velg mellom et stort utvalg av servantskap i ulike farger som hvit, sort og hvit matt. Vår produkter holder lav pris og høy kvalitet.

I et større baderom kan man velge bredere baderomsinnredning med flere vasker og større oppbevaringsplass. Baderomsinnredning fanger blikket og er ofte fokuset på badet. Hos oss i Right Price Tiles kan du finne stort utvalg av baderomsmøbler i ulike design og størrelser som passer din smak. Vi gir deg 5 års garanti på våre baderomsmøbler. 

 

Håndtak til servantskap

Baderomserien kommer med matte overflater i bredt utvalg som er stort i dagens trendbilde, og som vi har stor tro på at vil vare i mange år fremover. Du velger selv hvilket håndtak du vil montere på skuffen, for å skape det rette uttrykket på ditt bad. Vi har et godt utvalg på håndtak i kromsort og gull.

Se vårt utvalg av håndtak her.

Trenger du ekstra plass på badet?

Se utvalg av høyskap i samme farge her.

 

Servant eller bollevask?

Servanter finnes i mange ulike former og typer. Valg av en baderomsservant avhenger av plass på badet/toalett. Vegghengt servant monteres på veggen og brukes ofte på små toalett/baderom med tanke på plassbesparelse.

En gulvstående servant er unikt i design og strekker seg fra gulvet og opp. Monteres inn til veggen. Design kan variere fra moderne til klassisk. Underlimt servant monteres under benkeplaten og fremstår med rene linjer og minimalistisk.

Underlimt vask gir en glatt og kantløs løsning samtidig er det enkelt å renholde. Nedfelt servant senkes i benkeplaten og fremstår som implementert i benkeplaten.

Bollevask servant finnes i mange varianter og materialer. Servanten i seg selv fremstår elegant og gir mulighet til fritt montering på de fleste benkene. Servanten gir en moderne men likevel elegant bollevask . Bolleservant har kommet mer de siste årene og er mer trendy på baderom.

 Dem skiller seg mer ut og gir et klassisk bad. Når valget har falt på en bolleservant er det viktig å tenke på servantkran som må være høy. Dette for å ha godt nok plass til hender i vasken og unngå vannsøl. Vasken tåler daglig bruk og er lett å rengjøre. Høyglanset overflate gir et moderne uttrykk men likevel elegant design. Vi har stor utvalg av servanter som definitivt passer enhver interiørstil.

Velg mellom porselen servanter eller bollevask. Finn din unike stil.

Se utvalget av servanter her.

Alle våre møbler kommer ferdig satt sammen.

 

Plassering av Servanskap og høyskap

Hvis det skal monteres høyskap og underskap må det være spesielt oppmerksomt på plasseres korrekt i forhold til hverandre og den høyden som passer for deg. Det er også viktig å tenke på om du skal ha speil eller speilskap med tanke på plassering og at du får plass til alt av innredning.

 

Vedlikehold av servantskap

Møblet må monteres i et rom med god ventilasjon, og med forsvarlig avstand til dusjsonen. Avstand fra vannsprut og slag vil minimere risiko for skader på møblet. Blir møblet utsatt for fukt, vil det bli forringet over tid.

Blir møblet utsatt for vannsøl som blir det liggende på toppen av skuffene eller skapdøren, må dette tørkes av. Blir møblet fuktig fra dusjsonen, må også dette tørkes av med en tørr klut omgående.

Daglig renhold av møblet med myk klut som fuktes i varmt vann. Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel. Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet. Hvit baderomsinnredning er særlig viktig å gå gjennom med en klut for å få vekk fingeravtrykk.

Rengjøringsmidler med ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke oppløsningsmidler må ikke benyttes da de kan skade møbelets overflate.

Daglig rengjøring av servanten med myk klut som fuktes i varmt vann. Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel. Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet. Stålull eller skarpe gjenstander kan gi riper i servantens overflate.

Utfør kontroll og ettersyn av produktene etter montering. Alle skruer bør etter strammes og det anbefales en årlig inspeksjon av møbelet og monteringen, hvor man strammer skruene etter behov. Sørg for at møbelet er montert i vater. Silikonstripen mellom servant og møbelet kan skiftes ut ved behov.

Møblene er fuktbestandige og monteres i de «tørre sonene» på baderom eller vaskerom. Møblene tåler ikke å stå i direkte vannsprut og rommet krever tilstrekkelig utlufting.