Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Slik holder du ditt dusjkabinett rent

Kalk, såperester, fett og hår. Alt dette er naturlige gjester i dusjen. Etter hvert danner de et ulekkert belegg i et dusjkabinett – spesielt godt ser du det på glassveggene, hvis du har slike. Men hvordan rengjør du ditt dusjkabinett effektivt?

Naturligvis finnes det flere måter å holde badet rent på, med rengjøringsmidler som er spesialisert på baderom og dusjkabinett; blant annet har Ajax og Jif slike. Men flere har klaget på at de blir dårlige av sprayskyene fra slike midler. Når man aktiviserer forstøvningsmekanismen på spruteflaskene, blåses det forstøvet vaskemiddel ut i luften, og er man allergisk mot noe av innholdet, vil man ganske naturlig få reaksjon på dette.

Bruk av kluter og svamper

Det kan være fristende å bruke de ”supereffektive” fiberklutene eller natursvamper når man skal gå løs på gjenstridige glassvegger. Problemet er bare at både fiberkluter og natursvamper sliter på både glass- og metalloverflater. Blir det riper i glasset, blir rengjøringen vanskeligere, siden skitt og smuss da får lettere og bedre feste. Benytt alltid myke kluter og kunstige svamper når du rengjør et dusjkabinett. Supervaskemiddelet du blander selv, gjør det mulig å få veggene helt rene uten at du behøver å skrubbe.

Lenker
Min side