Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Slik velger du riktig dusjkabinett
Slik velger du rikti dusjkabinett
Slik velger du riktig dusjkabinett

Slik velger du riktig dusjkabinett

Vi guider deg når du skal velge dusjkabinett for ditt baderom.

Valg mellom enkelt dusjkabinett, massasjedusj og steamdusj avgjøres i stor grad av hva kunden ønsker seg med tanke på funksjonalitet og behov. 

Vi hjelper deg med finne alle svarene du trenger for å kunne gjøre et godt valg når du skal velge dusjkabinett som løsning på badet.

Hvem kan montere et dusjkabinett?

Det stilles ingen krav til montering av dusjkabinett og alle som kjøper et dusjkabinett kan sette det sammen. Ved hjelp av monteringsveiledningen som følger med dusjkabinettet og litt assistanse fra en venn kan det settes sammen ofte i løpet av 1-2 timer.

Hvem kan montere dusjkabinett
Hva koster et dusjkabinett? 

Det finnes utrolig mange dusjkabinetter ute på markedet. Det er ikke alltid det er prisen som er avgjørende; like mye kan det være funksjonalitet og størrelse.

Funksjonene i et dusjkabinett kan også avgjøre prisen på dusjkabinettet. Slik vi nevnte tidligere kan man velge mellom vanlig dusjkabinett, massasjedusj eller steamdusj. Enkle dusjkabinetter har en pris fra 2500-5000 kr.

Merkevarer koster gjerne fra 6000-15000 kr. Massasjedusj og steamdusj koster ofte fra 15000-30000 kr. 

Hos Right Price Tiles finner du rimelige dusjkabinetter av god kvalitet. 

Hvorfor velge et dusjkabinett?

Grunnen til at mange velger dusjkabinett er ofte at man skal oppgradere deler av badet og kanskje ikke kjenner til hva som er av underlag. Dusjkabinett er en trygg løsning, da baderomsgulvet og veggene ikke utsettes direkte for vann, og dermed beskytter mot fremtidige vannskader. 

Hvordan rengjøre et dusjkabinett?

Vedlikehold av dusjkabinett er ganske enkelt. For å unngå kalkavleiringer på glassveggens innside tørker du av med en nal eller klut etter bruk. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for grundigere rengjøring. 

Hvordan rengjøre et dusjkabinett

Hvorfor velge frostet glass?

Frostet glass på dusjkabinettets bakside kan være smart. Glasset skjuler mye av det som skulle være av koblingsslanger og gir et mer delikat inntrykk. Frostet glass gjør støv usynlig bak dusjkabinettet og gjør at du kan vaske bak dusjkabinett når det måtte passe deg. 

Hvordan montere dusjkabinett?

For det første er det greit å få hjelp fra en person til da det er snakk om store dusjvegger og glass. Dette er ofte ikke tungt men vanselig å håndtere alene. Husk å lese monteringsveiledningen fra leverandøren for å utføre en god jobb og samtidig beholde garantien. 

Tilleggsprodukter man må ha

  • Dusjarmatur  x 1 stk. 
  • Gjennomføring til dusjkabinett x 2 stk. 
  • Trykkslanger for kaldt og varmt vann. Dimensjon på slangene avhenger av vannuttak 1/2 eller 3/4

OBS! Husk lengden på tilkoblingsslangene. Disse måles fra vannuttak til dusjarmatur.

Lenker
Min side