Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Sort og hvitt bad
Sort og hvitt bad
Få gode tips til hvordan du kan skape dømmestilen til best mulig

Sort og hvitt bad

Få gode tips til hvordan du kan skape dømmestilen til best mulig pris!

Vi er i begynnelsen av mai og mange planlegger oppussing i sommer og høst. Oppussing er kostbart og i en kort periode renner pengene ut. Da er det deilig å få gode tips til hvordan du kan skape dømmestilen til best mulig pris!

Denne måneden har jeg stylet og fotografert et bad i sort og hvitt med flis nyheter fra Right Price Tiles.

Bisel Blanco 10x20 vegg fliser
Sorte detaljer med bisel blanco fliser og arte grey gulvflis
Sorte og hvite detaljer til inspirasjon
Den mønstrede gulvflisen heter Arte Grey og er 25cm x25cm stor. Denne flisen er fantastisk! Mønstret er likt mange av de populære betong flisene men dette er en helt vanlig flis. Den er enklere å legge enn en betongflis. Flisen er også lettere og det er en stor fordel der betongfliser kan blir for tunge. Flisen tåler også mer ettersom den ikke er porøs. Det blir lett flekker i betongfliser hvis den ikke er behandlet med riktig impregnering. Flislegger du med Arte Gray slipper du dette problemet ettersom det er en flis som ikke har en porøs overflate. Men den største fordelen er prisen.

Mønstret er likt mange av de populære betong flisene men dette er en helt vanlig flis
Sorte og hvite detaljer med tilbehør
På vegg har vi lagt flisen Bisel Blanco som er en veldig fin klassisk ”Subway tile”. Denne flisen har blitt en klassiker og er like flott på bad som på kjøkken.

Bisel Blanco 10x20 flier perfekt til baderom
kjøkkenvask i vit med sort servantkran
Med denne gulv og veggflisen som utgangspunkt stylet jeg et bad med sorte og hvite detaljer. Det er en tydelig trend om dagen å la disse ytterpunktene møtes i en herlig kontrastfylt harmoni. Den sorte og hvite miksen er både feminin, maskulin og tidløs. Det er enkelt å innrede med valørene for de passer sammen uansett kombinasjon og påvirkning av lys.

Den sorte og hvite miksen er både feminin maskulin og tidløs
I dette badet valgte vi å flislegge veggflisen til en brystningshøyde utenfor dusjsonen. Med den sortmalte veggpanelet over blir det en spennende brytning i rommet.

inspirasjon til din nye baderom i sorte og hvite detaljer
Det lekre badekaret på løveføtter var i utgangspunktet hvitt med sølv ben men det fikk et helt nytt utrykk med et par malingsstrøk. Og vpis så passet det perfekt til den sort hvite stilen.

Lenker
Min side