Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Spileplater Stone 240 - Silver Galaxy

Produktnummer: 704010600
Nettlager:

Det perfekte valget for å bringe naturens skjønnhet innendørs og heve din interiørstil til nye høyder. Gjør hjemmet ditt til et elegant og naturlig fristed!

inkl. mva.

Det perfekte valget for å bringe naturens skjønnhet innendørs og heve din interiørstil til nye høyder. Gjør hjemmet ditt til et elegant og naturlig fristed!

Drømmer du om å gi hjemmet ditt den koselige følelsen av en norsk fjellhytte, kombinert med det stilrene nordiske designet? La oss introdusere deg for våre unike spileplater med steinfinér – det perfekte valget for å bringe naturen inn i hjemmet ditt og gi interiørstilen din et løft.

Våre spileplater med steinfinér kombinerer ekte stein med enkel og ren nordisk estetikk. Resultatet er imponerende vegger som skaper en følelse av ro, varme og tidløs skjønnhet – perfekt for både hytta og hjemmet ditt.

Enten du vil hente inn elementer fra naturen utenfor, eller skape en rolig og enkel atmosfære inne, vil våre spileplater med steinfinér hjelpe deg å nå målet ditt.

Skap et varmt og innbydende miljø som er like unikt som fjellene rundt deg. Bestill dine spileplater med steinfinér i dag, og la oss hjelpe deg med å skape et hjem som speiler din kjærlighet til naturen og nordisk design. Velkommen til en verden av varig skjønnhet og nordisk inspirasjon med våre spileplater med steinfinér.

Farge Grå
Format 240x60x2,1
Materialtype MDF
Bruksområde(r) Tørre rom
Garanti 5 år
Vekt Pr. Enhet 15 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 2400 mm
Bredde 600 mm
Pakkeinnhold 2

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side