Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Spileplater Stone 240 - Sylvia White

Produktnummer: 704010601
Nettlager:

Det perfekte valget for å bringe naturens skjønnhet innendørs og heve interiørstilen din til nye høyder. Gi hjemmet ditt et elegant og naturlig preg med våre produkter.

inkl. mva.

Det perfekte valget for å bringe naturens skjønnhet innendørs og heve interiørstilen din til nye høyder. Gi hjemmet ditt et elegant og naturlig preg med våre produkter.

Drømmer du om å få den rustikke sjarmen fra en norsk fjellhytte samtidig som du beholder det stilrene nordiske designet? La oss introdusere deg for våre unike spileplater med steinfinér – det perfekte valget for å bringe naturen inn i hjemmet ditt og gi interiørstilen din et løft.

Våre spileplater med steinfinér kombinerer naturlige elementer av ekte stein med den enkle, rene estetikken til nordisk design. Resultatet er imponerende vegger som skaper en følelse av ro, varme og tidløs skjønnhet – akkurat det du trenger for hytta eller boligen din.

Enten du vil hente inn elementer fra det majestetiske landskapet utenfor eller skape en rolig og enkel atmosfære inne, vil våre spileplater med steinfinér hjelpe deg med å oppnå din visjon.

Skap en varm og innbydende atmosfære som er like unik som fjellene rundt deg. Bestill dine spileplater med steinfinér i dag, og la oss hjelpe deg med å skape et hjem som viser din kjærlighet til naturen og nordisk design. Velkommen til en verden av varig skjønnhet og nordisk inspirasjon med våre spileplater med steinfinér.

Farge Grå
Format 240x60x2,1
Materialtype MDF
Bruksområde(r) Tørre rom
Garanti 5 år
Vekt Pr. Enhet 15 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 2400 mm
Bredde 600 mm
Pakkeinnhold 2

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side