Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Støtteben DSG-P 4mm, Impertek

Produktnummer: 206090044
Nettlager:

Installasjonssystemet med DSG-avstandsstykker er den enkleste og raskeste måten å legge gulv direkte på sand, grus eller gress.

inkl. mva.

Installasjonssystemet med DSG-avstandsstykker er den enkleste og raskeste måten å legge gulv direkte på sand, grus eller gress.

Våre støtteben med 45 mm styrepinne er det ideelle verktøyet for enkel og nøyaktig legging av fliser og heller direkte på underlag som gress, sand og andre passende overflater. Den 45 mm lange styrepinnen gir en stabil og pålitelig rettesnor for å sikre presis plassering av fliser og heller, og sikrer en jevn og profesjonell finish.

Med evnen til å gi 4 mm avstand mellom fliser og heller, hjelper støttebenet med å opprettholde jevne og konsistente fuger, noe som resulterer i et estetisk tiltalende og holdbart resultat. Denne presise avstanden sikrer også riktig drenering og luftsirkulasjon under flisene, noe som bidrar til å forhindre fuktighetsskader og frostskader over tid.

Våre støtteben er enkle å bruke og gir en pålitelig løsning for profesjonelle håndverkere og hjemmeentusiaster som ønsker å oppnå høy kvalitet og nøyaktighet i sine flise- og helleprosjekter. Med våre støtteben kan du være trygg på at du oppnår et imponerende og varig resultat hver gang.

Farge Sort
Vekt Pr. Enhet 3 kg
Bestillingsenhet stk
Pakkeinnhold 20

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side