Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Støtteben u/Hode M10-15mm Prime Up

Produktnummer: 206090051
Nettlager:

Fast støtteben for opphøyd systemgulv enten i keramiske fliser eller tre. Kan monteres direkte på grunn, eksisterende underlag eller direkte på bjelkelag.

inkl. mva.

Fast støtteben for opphøyd systemgulv enten i keramiske fliser eller tre. Kan monteres direkte på grunn, eksisterende underlag eller direkte på bjelkelag.

Dette høydejusterbare støttebenet er en allsidig løsning for å sikre nøyaktig og stabil støtte for fliser, heller, terrassebord og andre gulvmaterialer. Med en justerbar høyde fra 10 til 15 mm gir det fleksibilitet til å tilpasse seg ulike underlag og installasjonsbehov.

Hodet på støttebenet er tilgjengelig med to forskjellige fugestørrelser: 2 mm og 4 mm. Disse kjøpes separat og gir mulighet for å velge den optimale fugestørrelsen basert på prosjektets designkrav og personlige preferanser.

Med sitt justerbare design, muligheten for forhøyningsringer og valgfrihet når det gjelder fugestørrelse, gir dette støttebenet en skreddersydd løsning for enhver gulvinstallasjon. Det gir ikke bare pålitelig støtte, men også fleksibilitet og kontroll for å oppnå et profesjonelt og holdbart resultat.

Farge Sort
Vekt Pr. Enhet 3 kg
Bestillingsenhet stk
Pakkeinnhold 20

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side