Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

SV Fliskutter 63P5 63cm Montolit

Produktnummer: 206040112
Nettlager:

Fliskutter for kutt av alle typer fliser inntil 2 cm tykkelse, unntatt fliser for utendørs systemgulv. Kuttelengde 63cm og 44x44cm diagonalt.

inkl. mva.

Fliskutter for kutt av alle typer fliser inntil 2 cm tykkelse, unntatt fliser for utendørs systemgulv. Kuttelengde 63cm og 44x44cm diagonalt.

Den nye serien med maskiner Power 5 er basert på den grunnleggende fordelen med "Alt i ett" (alltid klar for handling!) og inkluderer de særegne egenskapene som har gjort "Masterpiuma" til verdensledende innen profesjonelle fliseskjærere. Alt har blitt redesignet for å takle de nyeste og innovative keramiske materialene (inkludert nye formater av stadig tøffere porselen, men også ekstremt delikate forglassede fliser) med sikte på å gi en generell forbedret ytelse!

De 5 viktige "dynamiske egenskapene" er:

1 – STRUKTURERT MODULAR RAMME

Rammene av lettlegering er dimensjonert og strukturert i punktene med størst påkjenning med innsetting av "forsterkningsbraketter og ribber" som optimerer maskinens oppførsel for frontkutt, tykke kutt eller porselen i hele kroppen.

2 – MULTIFUNKSJONELL GONIOMETRISK KVADRAT

Den overdimensjonerte goniometriske firkanten er nesten symmetrisk og kan rotere både til høyre (+ 45 °) og til venstre (- 45 °), og tillater presise kutt etter hverandre i alle vinkler takket være det geniale foldestoppet, og opprettholder den imponerende Montolit-funksjonen til å kunne lukkes innenfor maskinens form. Dette er ideelt for nøyaktighet samt oppsett og lukking raskt på arbeidsplassen, håndtering og transport.

3 – STYREINDIKATORER

Innsnittshåndtaket har mange fordeler:

– Operatørens evne til å styre innsnittsdybden og kløyvekraften. Trykket som utøves kan kontrolleres og moduleres perfekt etter eget skjønn. Håndtaket styrer operatøren i henhold til kravene diktert av de forskjellige materialene, noe som betyr at operatøren kan møte strukturerte, veldig tykke fliser (opptil 20 mm) eller veldig tynn glassmosaikk uten frykt. Arbeidet med å designe og modellere håndtaket gir enda flere fordeler til den følsomme naturen til push-gravering.

– Det doble klyvesystemet har en innebygd ripebestandig polymer. Dette er et enkeltkomponentstykke som kan lukkes for normale kutt (dette krever ikke tilbaketrekking av håndtaket etter det første snittet), og deretter åpnes for kutt i hjørnene av fliser eller for mosaikkplater.

– Det integrerte smøremiddelet som kan brukes ved behov, ved å gi et lite klem på dispenseren.

– Graveringshjulet i wolframkarbid, belegg i titan, er godt synlig, og er garantert i 5000 meter, men om nødvendig er det raskt og enkelt å bytte.

• R.A.S. (Roller Adjuster System) En sylinder laget av anti-friksjon og slitasjebestandig materiale som alltid opprettholder kontakt med stangen/tverrstykket, effektivt eliminerer enhver sidebevegelse, og garanterer perfekt glidning av snitthåndtaket og derfor alltid superpresise graveringer.

4 – SIDESTØTTER

En utvidet støtteflate (63P5) eller robuste trykkstøpte aluminiumsvinger er perfekt integrert i rammene, og sikrer en forbedret støtte til store fliser med diagonale kutt, uten å forlate maskinprofilen.

5 – DESIGNET FOR STORE STØRRELSER

Utvalget av Masterpiuma Power 5 superprofesjonelle fliseskjærere inkluderer modellene 63P5 (cm 63×63), 75P5 (cm75x75) og 93P5 (cm 93×93) og den splitter nye 131P5 (cm 131×131) og 161P5 (cm 161×) 161) er lagt til for bedre å imøtekomme de siste trendene innen keramiske fliser.

Alle komponenter er 100 % resirkulerbare, og maskinen er naturligvis 100 % Made in Italy.

Vekt Pr. Enhet 5 kg
Bestillingsenhet stk

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side