Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Swiss New York Oak 10mm Wide & long plank laminatgulv

Produktnummer: 702040706
Nettlager:

Swiss New York Oak 10mm wide & long plank er et brunfarget laminat med 24,4 cm. brede planker. Det er 30 års garanti på denne modellen.

inkl. mva.

Hvor mye trenger du?

m2
Tilsvarer pakke(r) à 1.801 m2 pr. m² =

Swiss New York Oak 10mm wide & long plank er et brunfarget laminat med 24,4 cm. brede planker. Det er 30 års garanti på denne modellen.

Swiss New York Oak 10mm er meget slitesterkt og er ideell for mye brukte rom med stor gulvbelastning. Med 5G-klikksystemet er installasjon av dette laminatet en enkel operasjon.

Egenskaper:

  • Farge: Brun
  • Tykkelse: 10 mm
  • Lengde: 1,845 meter
  • Bredde: 24,4 cm
  • Slitestyrke: Ac5-Cl23/40
  • Klikksystem: 5G loc

Vi har 30 års garanti på denne modellen

Valg av underlag

Det kan være utfordrende å finne riktig underlag til gulv. Under finner du guider som kan hjelpe deg med å velge riktig underlag i forhold til dine behov.

Underlag til forskjellige formål

Velg riktig underlag

Du finner forøvrig de fleste underlagene under "Tilbehør"-fanen for dette laminatet. Står du fast, ikke nøl med å kontakte oss eller stikk innom din nærmeste butikk.

Miljøsertifiseringer

Les mer om Swiss Krono sin Environmental Product Declaration her

Mottak av varer

Sjekk at emballasjen på forsendelsen ikke er åpnet opp. Inspisèr for skader og fukt på laminatet. Laminat som er skadet eller utsatt for fukt skal returneres. 

Forarbeid
Når du skal legge nytt laminat er det viktig med godt forarbeid og riktig underlag. Om du skal legge laminat på betong eller tregulv er det viktig at underlaget er helt rett, tørt og at området er støvsugd og rent. Gulvet skal ikke være mer enn 2mm feil per meter og 1 mm per 20 cm. Om dette avviker må gulvet støpes på nytt. Legging av gulvet på ujevny underlag kan føre til brudd i gulvet. 
Før laminatet skal legges i rommet bør det stå i minst 48 timer før du starter på jobben slik at laminatet tilpasses romtemperaturen. 

Underlag
Legges gulvet på betong og/eller gulvvarme. legger du først ned en fuktsperre. Det finnes som plater eller på rull. Når du velger å legge et parkettgulv, er det ingen vits i å risikere knirking og oppsprekking. Bruk et skumunderlag på 2-6 mm og du kan senere ta seiersdansen på parketten uten frykt for ubehagelige opplevelser.

Mål opp og følg bruksanvisning
Med moderne klikkskjøter er det en enkel jobb å koble bordeneForsikre deg om at de første 3 radene blir snorrette, da er mye gjort. Start med et helt bord i venstre hjørne. Legg nye bord bortover og mål avstand mellom siste hele bord du får plass til og den andre enden. 

Ta et nytt bord og skjær av delen du trenger for å få fylt inn. Sitter du igjen med en del større enn 30 cm, kan du bruke denne til å starte neste rad på motsatt side. Sett alltid kortendene sammen først, koble så langsiden på bordet til forrige bredderad. Løft-press-klikk. 

 

Høy kvalitet og robust laminatgulv laget av bærekraftige treverk. Høy kvalitets tre er det grunnleggende materialet for Swiss Krono laminatgulv. Vår innovative laminatteknologi sørger for stilige gulvdeksler som gir noe å være ønsket om når det gjelder omsorg, motstand og inneklima.


 

Laminatet egner seg godt til Stua, Soverom, Gang og Kjøkken.


✅ Wide og Long Plank
✅ 10 mm tykkelse
✅ Høy slitestirke
✅ UV Lysbestandig
✅ Lett å rengjøre
✅ Lydisolerende
✅ Robust
✅ AC 5
✅ 5G Klikksystem


Vi har 30 års garanti på denne modellen
SWISS KRONO gulv med sine robuste laminatgulv av høy kvalitet laget av bærekraftig tregulv. Tre av høy kvalitet er grunnleggende materiale for SWISS KRONO gulv. Den inovative laminatteknologi sikrer stilige gulvbelegg som ikke etterlater noe med hensyn til pleie, motstand og inneklima. Teknologien er basert på høye tetthet fiberplater og en autentisk overflatestruktur.

Forarbeid

Sjekk at embalasjen på laminat ikke åpnet opp. Se for skader og fukt på laminat. Laminat som er skadet eller utsatt for fukt skal returneres. 

Når du skal legge nytt laminat er det viktig med godt forarbeid og riktig underlag som er avgjørende for et godt resultat. Om du skal legge laminat på betong eller tregulv er det viktig at underlaget er helt rett, tørt og at området er støvsugd og rent. Gulvet skal ikke være mer enn 2mm feil per meter og 1 mm per 20 cm. Om dette avviker må gulvet støpes på nytt og legging av gulvet i ujevn underlag kan føre til brudd i gulvet. 

Før laminat skal legges i rommet bør den stå i minst 48 timer før du starter på jobben slik at laminat tilpasses romtemperaturen. 

Underlag

Gulv som monteres flytende ( uten å festes ), skal ha et underlag. Legges gulvet på betong og/eller gulvvarme. legger du først ned en fuktsperre. Det finnes som plater eller på rull. Når du velger å legge et parkettgulv, er det ingen vits i å risikere knirking og oppsprekking. Bruk et skumunderlag på 2-6 mm og du kan senere ta seiersdansen på parketten uten frykt for ubehagelige opplevelser.

Mål opp og følg bruksanvisning

Med moderne klikkskjøter er det en enkel jobb å koble bordene. Vær obs på at de første 3 radene er snorrette, da er mye gjort. Start med et helt bord i venstre hjørne. Legg nye bord bortover og mål avstand mellom siste hele bord du får plass til og den andre enden. 

Ta et nytt bord og skjær av delen du trenger for å få fylt inn. Sitter du igjen med en del større enn 30 cm, kan du bruke denne til å starte neste rad på motsatt side. Sett alltid kortendene sammen først, koble så langsiden på bord til forrige bredderad. Løft-press-klikk. 

Valg av gulvunderlag er viktig når man skal ha gulvvarme. Varmen skal slippe gjennom underlaget samtidig som den bidrar til støydemping og et godt komfor.

Gulvvarmesystemets ytelse vil alltid øke dersom varmebestandigheten til panelgulvsystemet er minst mulig. Denne parameteren er nå tydelig vist på emballasje av paneler og underlag; det har ofte et eget FLOOR HEATING-ikon og en tilsvarende stjerneklassifisering for å indikere for forbrukeren hvilket produkt som er best egnet til gulvvarmesystem.

Hva er den faktiske varmebestandigheten?

Gulvet og underlaget har en definert verdi av varmebestandighet, dvs. "R". EPLF-eksperter angir den optimale "R" -verdien for å sikre den høyeste ytelsen til gulvvarme. For hele systemet bør verdien ikke overstige 0,15 m²K / W.

Hva betyr det?

Hvis du velger et gulv med R = 0,07 m2K / W, bør R-verdien på underlaget ikke overstige 0,08 m2K / W. I utgangspunktet, jo lavere systemets varmebestandighet, desto bedre ytelse av gulvvarmen. Derfor må du kontrollere verdien av gulvets varmebestandighet før du velger underlaget.

Alternativt kan du velge den laveste mulige R-verdien for underlaget ditt og sørg for at det passer til hvilken som helst gulvetype. Underlag som er dedikert til gulvvarme, sørger for at varmesystemets beste ytelse oppnås uten å miste varme hvis R-verdien er lavest mulig! Ikke vær bekymret for underlag eller gulvtykkelse. Varmebestandighet avhenger ikke bare av tykkelsen, men også tetthet og type materiale.

Produkter som har lav varmebestandighet tillater en merkbar reduksjon i kostnaden ved oppvarming.

Hva annet å huske på?

Før installasjon av gulv skal gulv med varmesystem være godt tørket. Substrat fuktighetsinnhold må ikke overstige 1,8% CM.

Hva betyr det?

Husbyggingsteam bruker tusenvis av liter vann, som forblir bundet inne i tak og vegger. Luftfuktighet kan også øke vannkonsentrasjonen i gulvet. Derfor er det nødvendig å tørke gulvet før gulvinstallasjon. Profesjonelle konstruksjoner måler gulvfuktighetsinnhold ved hjelp av kjemiske målere, dvs. ved bruk av karbidbaserte CM-målere. En elektrisk måler kan også brukes, forutsatt at målefeil ikke er kritisk (det er ofte høyt med denne typen instrument). Nøyaktig måling er ekstremt viktig når prosjektimplementeringstiden er betydelig redusert og det øker presset for rask gjennomføring. Men gulvet må tørke.

Et passende gulvfuktighetsnivå og bruk av en dampsperre er de nødvendige betingelsene for gulvprodusentens garantibevis.


 

Farge Brun
Format 184,5x24,4x1
Materialtype HDF
Slitestyrke AC 5 - Høy Trafikk
Bruksområde(r) Tørre rom
Garanti 3 år Kommersielt Bruk , 25 år Privat Bruk
Høyde 10 mm
Tykkelse 10 mm
Vekt Pr. Enhet 8.6 kg
Bestillingsenhet
Kartong Bredde 250 mm
Kartong Dybde 40 mm
Kartong Lengde 1855 mm
Lengde 1845 mm
Bredde 244 mm
Pakkeinnhold 1.801

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side