Til toppen

Takdusjsett

Takdusjsett, også kalt rain shower, er i dag er mer populært enn noen gang.
Takdusjsett monteres ofte i dusj eller badekar og gir unik regnfølelse i dusjen samtidig som de gir et eksklusiv uttrykk på badet. Med takdusjsett følger også armatur til dusjen. Dusjarmatur er enten termostatstyrt, trykkstyrt eller begge. 
Vi i Right Price Tiles har god kunnskap om dusjsett og hjelper deg gjerne med råd og valg av takdusjsett tilpasset dine behov.

Sorter

Liam Dusj og Termostat Krom

Liam takdusjsett krom er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og skandinavisk design. Med den justerbare 200 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050530

Liam Dusj og Termostat Sort

Liam takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og skandinavisk design. Med den justerbare 200 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050528

Allen Dusj og Termostat Sort Mod.2019

Vetro Allen takdusjsett er et komplett dusjsett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050524

Bau Dusj og Termostat Gull

Vetro Bau takdusjsett i gull er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050516

Bau Dusj og Termostat Sort

Vetro Bau takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050522

Allen Dusj og Termostat Krom

Vetro Allen takdusjsett er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050512

Opal Takdusj og Termostat Sort

Opal takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509020209